Tryb rankingowy, brak gwiazdek pomimo zwyciestwa

Drogi Blizzardzie, na swoim koncie wygrałem 3 mecze pod rząd (gold 10, mnożnik X2) i nadal jestem na tej samej randze. Próbowałem przelogować się ponownie i na innym urządzeniu - nie pomogło. Na forum US jest wątek na ten temat i rozwiązanie błędu : " A bug where Ranked Rewards are not populating from the correct ladder.

• Playing one ranked game should self-resolve this issue."
    Problem polega na tym że po 3 grach powinno się “samo” naprawić, ale jednak to się nie stało. Nawet na innym forum poświęconym HSowi pojawia się podobny problem
    www. hearthpwn .com /forums/hearthstone-game-modes/standard-format/248696-blizzard-stole-my-stars
    Co teraz, Panie Blizzard? Chce grać, ale tak się nie da

Witam.
Proponuję zagrać na innym trybie rankingowym np. dziczy lub klasycznym by sprawdzić czy tam naliczanie rang działa czy problem występuje tylko na trybie standardowym. Można też spróbować naprawy plików w battle.net - przy przycisku uruchomienia gry znajduje się ikona zębatki, po naciśnięciu trzeba wybrać "skanuj i napraw’’.

Dzięki za odpowiedź, zrobiłem jak kazałeś. Po zwycięstwie na klasyku ponownym wejściu na standard zabrało mi jedna gwiazdkę w stosunku do powrotnego stanu. Napisałem do supportu poprzez ticketa, mam nadzieję że pomogą.