Jak myślicie co dodadzą w nowej aktualizacji do ustawki w połowie sezonu ? nową frakcje czy może raczej nową mechanikę w stylu anomalii czy ozdób ?
Ustawka to już najgorszy i najgłupszy tryb hs. Czegokolwiek by nie dodali to tylko ją pogorszy…
Obstawiam więcej animacji i interakcji zawieszających lub restartujacych hs.
Ustawka to tryb dla kretynów im więcej pomysłów tym więcej by bugzardowi realną hajst by bugzard mógł za nasze kupić fury typu lamroghini albo pałace dla arabsich szejków już wiem dlaczego Arabowie przekupili FIFE by zrobili mundial w 2034 bo były nasze realne pięnadze za wszystkie pierdoły gdzie nie mają żadnych wartości emotki warte 20-50 zł zamiast za free.
Opłacając te kretyńskie gówno jakim jest ustawka gwarntujesz,że nigdy się nie uda zając top 4 ponieważ mususz uporać się z systemem pancerzowania bohaterów.
Skończyły się chude lata.
Najlepsza ustawka rok 2020
Wniosek rzuć ustawkę w kąt a zacznyj famić do dziczy bo u mnie w dziczy jest coraz lepiej.
ja tam wole zaplacic raz na sezon te 65zl i bez porblemu sobie pograc nie pale papierosow i nie spozywam alkohlu to smialo moge sobie pozwolic zaplacic blizardowi, i czerpac przyjemnosc z rozgrywki, ustawk amnie uspokaja i wycisza super sie gra i nie ma duzo rmg
Tumanie ile razy jeszcze będę musiał Ci pisać to samo żeby dotarło do Twojego pustego łba?
Po pierwsze, kretynem jesteś Ty.
Po drugie, naucz się pisać po polsku.
Po trzecie, grasz tyle lat w tą grę, a nadal jesteś w nią po prostu słabym leszczem który nie rozumie najprostszych rzeczy i pisze te swoje durne teorie.
Ciesz się że nie jestem tu modem bo byś dawno już dostał ban i byłby święty spokój.
Mogę zrozumieć ludzi takich jak ty, płacących raz na sezon za karnet aby mieć większy wybór bohaterów. Ale ludzie płacący za portrety albo emotki to dla mnie kompletni kretyni…
Na bank będzie nowy rodzaj stronników: Draenei. Jak tylko pojawiły się w Standardzie to wiedziałem, że prędzej czy później dodadzą je do Ustawki. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia.
Co do anomalii czy towarzyszy to pewnie się zmieni za jakiś czas, bo to rotuje. Może wymyślą coś nowego? kto wie. Teraz będzie motyw ze StarCraftem i to mnie mega interesuje.
Typie powtarzam najlepszy okres w ustawce to był okres jak Bugzard nie wprowadzał tego systemu pancerza wszystko się zgadzało walki na moim koncie w top 4 jak jeszcze Bugzard nie planował osobnej ścieżki nagród.
Bugzard wprowadził ten system pancerza do tego stopnia,że już się nie chce to jak masz bohatera z 20 punktów pancerza i masz kilku z większym pancerzem to zanim zbijesz wrogowi pancerz to zajmie mnóstwo czasu Ustawki mają być szybkie i a jest z 5 razy długo dlatego rzuciłem w kąt ustawkę i mam w nosie.
Wolę Łowcą demonów piąć się w rankingach w dziczy niż tracić cenny czas
Awikum ma rację trzeba być kretynem by płacić Bugzardowi za te wszystkie emotki i skiny nic nie warte a lepiej mają ci którzy płacą realną kasę za karnet by dostać więcej bohaterów.
To tak samo jak kupić gta+ i mieć więcej premii zniżek niż gracz który nie kupi abonamentu
XD
nie no mam ciekawsze wydatki niz HS ale sporo gram w ta ustawke i raz na te 3 miesiace karnet to nie tak duzo chociaz pewnie ze wolalbym zeby bylo to za darmo
TUMANIE, Ty dalej swoje.
Naucz się pisać bo ciężko się czyta twoje wypociny.
Oj już nie chce mi się pisać do Ciebie bo i tak nie zrozumiesz.