Ustawka sezon 3!

Blizzard Enterteiment Production i wszystkie znaki towarowe zastrzeżone przedstawiają nowy sezon do Ustawki! jako, że informacja już dawno została przekazana światu a Polska śpi to ja jako niedoszły pracownik Blizzarda zrobię to za nich!

NOWY RODZAJ STRONNIKÓW!!

Nieumarli wkraczają do Ustawki!!

Nieumarli to nowy typ stronnika, który będzie siał spustoszenie tam gdzie go jeszcze nie było!

Dodatkowo nowością są stronnicy o dwóch rodzajach!!

Tego jeszcze nie grali! będzie się działo!

Nowa ścieżka wystartuje wraz z nowym sezonem, więc otwierajcie kabzy ze złotem i bawcie się dobrze!

Nowy sezon rozpocznie się już 17/01/2023! Enjoy the silence!

Po więcej informacji zapraszam na stronę internetową:

2 polubienia

Osobiście spodziewałem się ciekawszych rzeczy, przynajmniej wiadomo, że kolejna aktualizacja z nerfami będzie po tej.

Mnie się podoba. Nie wiem na co jeszcze można liczyć. Chyba tylko na dobrze zrobiony tryb rankingowy. To byłoby super, bo jak ścieżka się skończy albo nie ma łupobicia to się gra dla gry a nie nagród. A ranked w Ustawce siłą rzeczy musiałby być darmowy. Na koniec każdego miesiąca jakieś nagrody i człowiek szczęśliwy.

Na naprawę choćby areny, która poza samą siłą to ma tragiczne nagrody jak na ten poziom gry i wątpliwe, że coś z tym zrobią oraz oczywiście ten nieszczęsny ranking.

1 polubienie

Pytanie było o zmiany w ustawce (i chodziło też o osobny ranking w tym trybie), ale oczywiście się zgadzam.
Co do ustawki, to chciałbym przede wszystkim, żeby była opcja zwiększenia liczby bohaterów do wyboru bez wydawania realnej waluty. A po drugie, chciałbym powrotu wszystkich bohaterów i mechaniki towarzyszy.

1 polubienie

Przy tym też się zgadzam, dla tych, którzy lubią ten tryb byłby to miły dodatek.

1 polubienie

Z drugiej strony nie wiem jakie miałyby być te nagrody. Ile można dawać kosmetyków.

Marzeniem by było, jakby dawali kamienie runiczne. :wink:

1 polubienie

Chciałbym, żeby w nowym sezonie wrócili towarzysze

2 polubienia

Według mnie raczej nie wrócą, bo mi się ostatnio pierwszy raz pokazało zadanie w ustawce z nagrodą “dodaj złotego towarzysza do twojej ręki”

No mogliby dawać i tak nie wiem może z 2lata zbierać na coś wartości zestawu, ale wątpię, że kiedykolwiek by coś takiego wprowadzili. xD

Ciekawe. Ale to by raczej sugerowało, że wrócą.

O której godzinie zaczyna się sezon?

Najprawdopodobniej o 20:00