Witam
Po ostatniej aktualizacji wprowadzającej rozszerzenie Szmaragdowy Sen zauważyłem, że dwie legendarne karty z mojej kolekcji zostały całkowicie usunięte: Alexstraza i Catrina Muerte. Ja tych kart na pewno nie usuwałem, chociażby dlatego, że korzystam z nich w swoich deckach i są mi potrzebne.
Mogę wiedzieć co się stało, dlaczego te karty zniknęły z mojej kolekcji?
Z góry dziękuję za wszelkie wsparcie w tym temacie.
Też tak mam przy każdej rotacji. Kasuje mi karty mimo ze gram w dzicz. Mam zapisane decki wiec widzę cześć kart które mi ukradli, support nic z tym nie zrobi. Płać i placz skoda pieniędzy i czasu na ta grę i tych złodziei. Karty nie przestały istnieć bo np miałem 2 złote karty i 2 zwykle wersje, skasowana została 1 złota karta. Ogolie po raz kolejny straciłem mnóstwo kart. Chodzi im o to abyś więcej wydawał i grał. Kart nie zwroca mi nie oddali po ostatniej rotacji nic.
Mi też znikneły karty po najnowszym dodatku. Justycariuszka Mariel, Alextraza, catrina muerte, luna gwiazdowidząca, malygos tkacz zaklęc. To tylko te które zauważyłem z legendarnych o niższych nawet nie wspominam. Czy mógłby się ktoś do tego odnieść?
to nie są czasem karty z core setu?
Odezwie się ktoś, aby to naprawić? Zniknęły mi na przykład złote arkanolożki (miałem 2 złote i 2 zwykle, a 1 zniknęła) oraz sporo legend, epików, rzadkich i standardowych kart. Dokładnie to samo miało miejsce przy ostatniej rotacji. Gram w dzicz.