Wiadomo kiedy będzie nowy dodatek?

Bo mam dużo zadań do zrobienia a jak dadzą info o dodatku 2 tyg przed to będę miał tylko kilka dni na zrobienie zadań

Ostatnio mini serie ogłaszają kilka dni przed premierą więc tutaj też może być podobnie

Moim zdaniem 3 dodatek z roku wilka wyjdzie na początku grudnia
3 dodatek z roku Hydry to grudzień 2022
3 dodatek z roku gryfa to grudzień 2021
3 dodatek z roku Feniksa to listopad 2020
3 dodatek z roku smoka to grudzień 2019

2 polubienia

Dzięki za informację :slight_smile:

Dodatek może wyjść nieco szybciej w połowie listopada, 2 tygodnie wcześniej.
Powinni jakoś w tym tygodniu już to ogłosić.
Czemu tak zrobią:
No wiecie święta, rodzina, zabawa, a tu telefon przybywaj do bazy, mamy mnóstwo błędów, ludzie nie mogą grać w hs’a. Tak właśnie było rok temu.

Już na Instagramie wrzucili jakieś zdjęcio zajawkę. Ewidentnie zaraz się zacznie promocja dodatku.

Blizzard zwykle już w listopadzie zaczyna ujawniać nowe karty jak dla mnie nadal pozostaje ten grudzień bo wystarczy tylko spojrzeć kiedy dany dodatek z roku wychodził większość to grudzień.
Ma to sens
Pochód Króla Lisza wyszedł 6 grudnia 2022
A 1 października minął już 3 miesiąc od wydania 2 dodatku z roku wilka (1 sierpnia)

Stawiam, że zapowiedź dodatku będzie po prostu na Blizzconie, który jest na początku listopada :slight_smile: I dodatek będzie miał swoją premierę albo na koniec listopada, albo początek grudnia :slight_smile:

2 polubienia

W tym tygodniu będzie na 200% trailer, więc dodatek będzie za miesiąc zapewne.

Na zagranicznym forach jest coś wrzucone
na hearthpwn.

No jest, już od wczorajszego przecieku wiadomo, że dodatek będzie sie nazywał Showdown in the Badlands (Badlands to kraina w WOW-ie) i jest to obszar pustynny, coś ala południowy Teksas w USA…

2 polubienia

Może to jakieś nawiązanie do Dzikiego Zachodu?
Nzoth w kowbojskim kapeluszu?
Na X (Dawny Twiiter)
Są kowbojskie buty
Ja bym poczekałbym na Blizzcon

Wygląda na to że następny dodatek wyjdzie 14 listopada.

1 polubienie