Witajcie w Roku Raptora

Witajcie w Roku Raptora

Sprawdźcie, co czeka na was w nadchodzącym roku w Hearthstone. Najbliższe nowości są tuż za rogiem!

Wyświetl cały artykuł

2 polubienia

Całkiem, całkiem ale kłóci się z moją teorią obstawiamlem,nowy rok zacznie się w kwietniu ponieważ do 18 marca jest karnet.
Dobrze by było byście wprowadzili nowy tryb i usunąć najemników bo każdy to zrobił albo wprowadzić coś nowego i nowego przygody dla jednego gracza myślałem,że ogłoszą nową klasę

Jak to jest dla ciebie całkiem całkiem to zatrudnij się w bugzardzie …
Po najgorszym i najgłupszym dodatku (StarCraft) zapowiadają jeszcze gorsze zmiany. Nowe portrety, plansze i animacje potrzebne są jak kurwie dziecko ale debile z bugzarda robią tego coraz więcej ponieważ wielu graczy hs to jeszcze więksi debile ponieważ płacą za to kasę. Balans i logika gry poszły w odstawkę co widać po zmniejszaniu kosztów kart i zwiększaniu ich siły. Równocześnie stabilność hs spada a ci debile zamiast naprawiać błędy to dodają coraz dziwniejsze komunikaty np:
Nie mogliśmy załadować menu, spróbuj ponownie (menu ustawki).
Nie mogliśmy uruchomić gry ponieważ twój przeciwnik nie mógł się połączyć (ale jak mnie rozłącza to po ponownym zalogowaniu tracę ranking/gwiazdki.
Rozłączenie, ponowne łączenie się nie udało, uruchom ponownie aplikacje!!!
Przy uruchamianiu gry czasami jest przycisk “anuluj” a czasami nie ma. Czasami jest timer a czasami nie ma. Po uruchomieniu partii czasami widzisz nick przeciwnika a czasami tylko napis “twój przeciwnik”(i nie można po grze zaprosić go do znajomych).
Ilość podobnych błędów i oszustw rośnie z każdym dodatkiem…
Chyba już wreszcie dojrzałem do odinstalowania tego gówna jakim stał się hs…
Dotrwam do wprowadzenia nowego dodatku i na 90% dam sobie spokój z hs…

2 polubienia

Su-57 Aero India 2025

Су-57 стал ЛЕГЕНДОЙ AERO INDIA 2025

zgodzę się z Toba w wielu argumentach zwłaszcza z tym, że niestety balans i logika gry zeszły na dalszy plan a na pierwszym jest monetyzacja grafik i innych bzdetów, ale nie z tym, że Starcraft jest najgorszym i najgłupszym dodatkiem - wielu bawi się świetnie i wspomina z nostalgia stare fajne czasy, które oczywiście już nigdy nie wrócą.

3 polubienia