YOgg-saron problem

Dzień dobry mam takie pytanie ponieważ jak przeciwnik nie wiem jak ja nie trafiłem jeszcze kręci kołem YOG-sarona trafi PYroblast czyli czaszkę to gra mi się zatrzymuje i czekam tylko nawet poddać się nie mogę a jak wyjdę i wejdę to zalicza mi jako przegraną nie wiem czy dużo ludzi ma ten problem czy tylko ja ? siostra na drugim koncie też ma ten problem. z góry dziękuje za opdpowiedz.

Yog Saron to przykład totalnej porażki bugzarda…
Nie dość, że zamienia podobno strategiczną grę :rofl: w ruletkę, to jeszcze jest zbugowana i zawiesza się/wywala z gry.
P.S. Też tak miałem raz albo dwa razy …

1 polubienie

Powróciło zawieszanie się karty gdzie nawet poddać się nie da. Z Yoggiem też jest jakiś bug, bo dość często gdy przeciwnik nim losuje, koło losowania zostaje z wynikiem, przeciwnik widać, że gra, ale ja już tego nie widzę. Po chwili jest ponowne połączenie do gry. To już jest chyba takie RNG, że sama gra tego wytrzymać nie może.

2 polubienia

Proszę bardzo jaki piękny Bug. Przeciwnik zagrał Yogg sarona i wylosowało pyroblasty. Koniec. Nagle gra się zacięła, druid ciągle jęczy jakby się zastanawiał i tyle. Fajny Yogg - czaszka oznacza zawieche gry i w sumie poddanie się, no bo co? szkoda tylko, że nie wiem jaki jest wynik gry, bo może to on zginął? dałbym screena, ale nie mogę mieć odnośników. KIEDY TO NAPRAWICIE???

1 polubienie