Dzień dobry mam takie pytanie ponieważ jak przeciwnik nie wiem jak ja nie trafiłem jeszcze kręci kołem YOG-sarona trafi PYroblast czyli czaszkę to gra mi się zatrzymuje i czekam tylko nawet poddać się nie mogę a jak wyjdę i wejdę to zalicza mi jako przegraną nie wiem czy dużo ludzi ma ten problem czy tylko ja ? siostra na drugim koncie też ma ten problem. z góry dziękuje za opdpowiedz.
Yog Saron to przykład totalnej porażki bugzarda…
Nie dość, że zamienia podobno strategiczną grę w ruletkę, to jeszcze jest zbugowana i zawiesza się/wywala z gry.
P.S. Też tak miałem raz albo dwa razy …
Powróciło zawieszanie się karty gdzie nawet poddać się nie da. Z Yoggiem też jest jakiś bug, bo dość często gdy przeciwnik nim losuje, koło losowania zostaje z wynikiem, przeciwnik widać, że gra, ale ja już tego nie widzę. Po chwili jest ponowne połączenie do gry. To już jest chyba takie RNG, że sama gra tego wytrzymać nie może.
Proszę bardzo jaki piękny Bug. Przeciwnik zagrał Yogg sarona i wylosowało pyroblasty. Koniec. Nagle gra się zacięła, druid ciągle jęczy jakby się zastanawiał i tyle. Fajny Yogg - czaszka oznacza zawieche gry i w sumie poddanie się, no bo co? szkoda tylko, że nie wiem jaki jest wynik gry, bo może to on zginął? dałbym screena, ale nie mogę mieć odnośników. KIEDY TO NAPRAWICIE???