YouTube drops problem

Jak to jest z obecnymi dropami na YouTube? Powinny wpadać od razu po 2h oglądania jak na Twitchu czy jednak będą dodawanie po określonym czasie jak było to z wyborem mistrza?

Witam.
Dropy będą przyznawane w ciągu 48 godzin od momentu ich uzyskania.
Pozdrawiam.

1 polubienie

O ile połączył konta. Ja sam z ciekawości sprawdziłem i u mnie pojawia się komunikat, że niemożliwe jest połączenie konta.

Konta można połączyć w następujący sposób:

• trzeba zalogować się do launchera gry - battle.net oraz w przeglądarce na stronie Youtube
  • później wejść w “Ustawienia” Youtube, póżniej “Połączone aplikacje” i przy “Battle.net
    Połącz konta i oglądaj zatwierdzone wydarzenia i filmy, by mieć szansę na wygranie nagród w grze” wybrać połącz a następnie zaakceptować komunikat.
    Można sprawdzić czy konta są połączone na stronie https://www.blizzard.com, logując się do konta. Tam kolejno należy wybrać “Ustawienia”, “Połączenia” i na dole strony, w upoważnionych aplikacjach powinno się znajdować: “Google Ta aplikacja ma dostęp do: Identyfikator twojego konta Battle.net oraz BattleTag Your Battle.net Account Identity”.
1 polubienie

Może informacje z naszej strony będą pomocne aby się z tym uporać? Powodzenia!

Jak można sprawdzić czy uzyskało się już dropy? Wyświetla się powiadomienie na YT lub w aplikacji Battle.net?

Raczej musisz poczekać z te 48h aż przypiszą, bo nie zauważyłem żadnych powiadomień jak to jest na Twitchu.

Dostał ktoś jakaś paczkę za oglądanie?

Jeszcze nie, wydaje mi się, że ze względu na różnicę czasu oraz fakt, że wczoraj mieliśmy niedzielę będą wieczorem.

Mineło ponad 48 godzin i zero pakietów, ale to normalka u oszustów z bugzarda …

1 polubienie

Dokładnie nadal 0 paczek

1 polubienie

Po północy i sporo ponad 48 godzin po raz kolejny udowadnia ile są warte zapowiedzi i obietnice bugzarda…
Te 2 pakiety a raczej 80 pyłu mogą sobie wsadzić w mózg, bo w d… to by było wyrazem braku szacunku dla ich d…

To po co to robisz/robicie? Ja nigdy nie biorę udziału w tym g co trzeba marnować prąd na oglądanie czegoś

ja teraz dostalem 1 pakiet z roku feniksa (ogladalem w niedziele)

Właśnie wpadły 2 paczki.

u mnie dalej nic, leciało w tle przez 5h

1 polubienie

Wyobraź sobie, że próbowałem zarówno mając wyłączonego, jak i włączonego Battle.neta, robiąc dokładnie to co opisałeś. I w każdym przypadku mam, że “nie można połączyć kont”.

A dodałeś zarówno na YT i koncie hs?

Jeśli na koncie na https://www.blizzard.com nie znajduje się informacja o połączonym koncie Youtube to spróbowałbym spróbować połączyć inne.

Tak, wszystko jak w instrukcji. Nawet dodałem googloskie konto i nic.