Złoty portret (?)

jak było ze zdobywaniem złotego portretu ?
przykładowo, jeżeli gram Rogue i wybieram podstawową Valeere albo portret Maiev, to czy po osiągnięciu 500 win’ów odblokuje złote dla tych dwóch wersji ??

jeśli nie, to gdzie pisze ile mam win’ów na poszczególnym portrecie ?

Złote portrety odblokowujesz dla podstawowych portertów za zdobycie 500 zwycięstw daną klasą na rankedach lub arenach. Jeśli chodzi o Maiev to będziesz miał złotą Hero Power, skin pozostanie bez zmian ( z założenia już jest fajny). Zwycięstwa znajdziesz w dzienniku w ostatniej zakładce (na dole i musisz przeklikać w lewo).

1 polubienie

a Maiev nie dostanie złotej obwódki ?
bo rozumiem że Valeera dostanie lekkie animacje
a obydwoje złote obwódki itd na mocy specjalnej

rozumiem że te dwie mi się odblokują bez względu na to czy gram maiev czy valeera to winy zliczają się dla obu na raz ?

Po pierwsze naucz się pisać i czytać.
Czy masz napisane w postępach wygranych klasy bohaterów czy danych bohaterów z imienia/nazwy? -.-

1 polubienie

Maiev była do odblokowania parę lat temu za wygranie kilku gier na rankedzie i już nie ma takiej możliwości.

1 polubienie

wiem, mam ją ^^ bo znam tą grę od premiery ale co pogram trochę to mi się znudzi za jakiś czas i potem mam powroty po roku czy więcej, więc dużo rzeczy później nie pamiętam i zaczynam jako pół nowicjusz heh

1 polubienie

Złotą ramkę i moc specjalną dostajesz zawsze. Jeśli portret nie miał animacji (jak podstawowy), to je otrzyma.

500 wygranych wbijasz dla danej klasy, nie dla konkretnego portretu.

1 polubienie