Z walk Magiem "na Legendzie"... dla sympatyków Maga

Wbiłem “legendę” grając tylko “Protoss Magiem”. Jak widać, da się, tym bardziej, że sam gram raczej intuicyjnie i nie prowadzę głębszych analiz danych sytuacji (czyli jednak ta gra jest banalnie prosta :)). Może komuś się przyda to, że zamieniłem kartę "Dawaj głośniej), którą trudno moim zdaniem zagrać z odpowiednim tempem, na kartę “Przewijanie”. Używam również “Fizjo Fotografa”, bo jednak zbyt często “Kolos” był wyciągany przez przeciwnika na stół przed zagraniem. Ogólnie ten Mag dobrze sobie radzi z “Rycerzem Śmierci”, “Łotrem”, “Paladynem” i “Kapłanem”, podejmuje równą walkę z “Szamanem”. Nie wiem, jak wygrać z “Druidem”, z tym, co tak mocno atakuje “portretem” z tarczą, i z “Wojownikiem”, a z “Łowcą” - dużo zależy od rozdania. Pozdrawiam Wszystkich, mocno tych, którzy lubią grać “Magiem”. Dużo spokoju życzę. Bawcie się dobrze w “losowej” grze HS :).

1 polubienie

O, w końcu coś konstruktywnego. Dzięki za protipy.
Ale na przyszłość, może nie zakładaj tyle nowych tematów, skoro wszystkie dotyczą twoich doświadczeń z grania magiem. Pozdrawiam. :wink: