Można je zamieniać na lepsze?
Bo mam jedno zadanie za 2500 expa i dwa za 1750 expa. Chciałem jedno z nich zamienić na lepsze, jednak reroll znowu dał mi zadanie za 1750
No i teraz pytanie czy zadanie za 1750 można zamienić na inne czy automatycznie będzie mi dawało inne ale także za 1750?
Można, ale na trafienie zadania o wyższej wartości jest mniejsza szansa. Nic nowego.
A to nie jest tak, że to droższe (na 7 zwycięstw) będziemy dostawać co tydzień i 2 pomniejsze? Bo przynajmniej ja dostałem je drugi raz i jest w tym samym miejscu w dzienniku 
Możliwe że tak jest, nie obczaiłem jeszcze do końca nowego systemu, ale z tego co doświadczyłem, to istnieje możliwość wymiany tygodniowego questa o mniejszej wartości, na jednego z puli “droższych” 
1 polubienie
Właśnie tak jest, bo z całej puli zadań tygodniowych tylko to jedno jest o wartości 2500g, cała reszta jest za 1750g. Nie jestem pewien, ale chyba nie da się mieć dwóch tych samych zadań więc jeśli w dzienniku mamy nadal zadanie za 2500g to drugiego o tej wartości nie trafimy. W przypadku, gdy w pierwszej kolejności wykonamy to droższe i zostaną nam te tańsze i je wymienimy nie mam pojęcia czy można trafić to droższe. Na logikę to tak, a w praktyce to się okaże.
1 polubienie
Tygodniowe przechodzą na następny tydzień? Np jak by ci zostało 1 ?
Co tydzień są 3 nowe, więc jeśli nie zrobisz zadania w danym tygodniu to przepada.
A tam nie ma czasem po 4 sloty na zadania, bo sam tak do końca nie wiem?
Czwarty jest na legendarny quest.
1 polubienie