Zephyrys zgłupiał dzięki bugzard

Przeciwnik ma pełen stół, u mnie zero stworów i 10 mana, gram zephyrysa i pośród 3 kart nie ma czyszczenia stołu…
Dzięki bugzard banda kretynów…

3 polubienia

Mi ostatnio mając 8 many po zagraniu na wojownika który miał broń tarcze 1/5, 2 stronników (małego i dużego) i ja jednego małego nie zaproponował niszczenia broni :smiley: dał mi kabalistke co przejmuje, gościa kapłana za 6 co daje +3hp i coś jeszcze totalnie z d… Jakby dał szlam byłby win, a tak los :c wiem że trochę patrzy na mane, no ale błagam… -.-
Ps w sumie mógł dać harrisona skoro miałem dużo many

2 polubienia

Zefrys tak ma, mi natomiast podczas jezowego turnieju zamiast dać freeze stołu, dał 3 opcje które dawały lethal oponentowi.

Widać, że brakuje nam skilla albo za mało kasy płacimy bugzardowi :rofl:

2 polubienia

To jest wasza kara za używanie zephyrysa czitera… najbardziej irytujacej karty w hsie

No jest irytująca, ale dla tych co jej używają :slight_smile:

2 polubienia

Za dobry był i dostał cichego nerfa :rofl:

1 polubienie

Słyszałem teorie że Bill Gates już od dawna dłubał przy szczepionkach i współpracuje z Blizzardem. Za pomocą chipów w szczepionkach Zephrys ma taką samą inteligencję jak osoba która go rzuca. :rofl:

3 polubienia

Co nie zmienia fakty że pierwsze partie szczepionki będą niebezpieczne bo wykonano za mało testów aby wykryć wszystkie możliwe skutki uboczne :confused:

A czy jak ktoś wpadł na pomysł żeby zagrać zefirysa po kilka kilkanaście razy na grę to też jest głupi?
Tak po cichu ograniczyli inteligencję zefirysa i nawet nie oddali pyłu złodzieje!

1 polubienie