Przeciwnik ma pełen stół, u mnie zero stworów i 10 mana, gram zephyrysa i pośród 3 kart nie ma czyszczenia stołu…
Dzięki bugzard banda kretynów…
Mi ostatnio mając 8 many po zagraniu na wojownika który miał broń tarcze 1/5, 2 stronników (małego i dużego) i ja jednego małego nie zaproponował niszczenia broni dał mi kabalistke co przejmuje, gościa kapłana za 6 co daje +3hp i coś jeszcze totalnie z d… Jakby dał szlam byłby win, a tak los :c wiem że trochę patrzy na mane, no ale błagam… -.-
Ps w sumie mógł dać harrisona skoro miałem dużo many
Zefrys tak ma, mi natomiast podczas jezowego turnieju zamiast dać freeze stołu, dał 3 opcje które dawały lethal oponentowi.
Widać, że brakuje nam skilla albo za mało kasy płacimy bugzardowi
To jest wasza kara za używanie zephyrysa czitera… najbardziej irytujacej karty w hsie
No jest irytująca, ale dla tych co jej używają
Za dobry był i dostał cichego nerfa
Słyszałem teorie że Bill Gates już od dawna dłubał przy szczepionkach i współpracuje z Blizzardem. Za pomocą chipów w szczepionkach Zephrys ma taką samą inteligencję jak osoba która go rzuca.
Co nie zmienia fakty że pierwsze partie szczepionki będą niebezpieczne bo wykonano za mało testów aby wykryć wszystkie możliwe skutki uboczne
A czy jak ktoś wpadł na pomysł żeby zagrać zefirysa po kilka kilkanaście razy na grę to też jest głupi?
Tak po cichu ograniczyli inteligencję zefirysa i nawet nie oddali pyłu złodzieje!