Witam mam takie dwa pytanka. Po 1 czy jak zaczynam gre na nowym koncie i potrzebuje 15 bohaterow na 5 poziomie aby grać hl, to zanim wbiję na danym bohaterze 5 poziom zdążę nazbierać kasę na następnego? Chodzi mi o to cz jest to jakoś zapętlone czy będę musiał np czekać na zadania codzienne bo nie będzie jak kasy trzepać? i czy kasa jest tylko za wbicie 5 poziomu bohatera czy też za coś innego? czy może dostanę jakiś bohaterow w trakcie wbijania poziomu gracza? i 2 pytanie tyczy się ulepszenia na 20 poziomie ultimki valli (chodzi mi o te ulty co ona kreci się i strzela w wszystkie strony), tam pisze ,że co jakiś czas wystrzeliwywuje w lini prostej pociski i moje pytanie brzmi czy trzeba się jakoś ustawiać w liniach prostych zeby trafiac tych bohaterow tymi pociskami czy ona sama tym mierzy? bo nie zauważyłem żadnych zmian w trakcie wypróbowania tego ulty.
Ze złotem ciężko odpowiedzieć, zależy jak grasz i kogo chcesz kupić. Jeśli będziesz farmił AI żeby wbić level jak najszybciej to na pewno nie zarobisz na wszystko, czego potrzebujesz. Ale farma AI (nie mówię tutaj o publicznych grach przeciwko AI oczywiście) to bardzo dobry sposób na wbicie 5 levela na każdej postaci. Zanim dobijesz 100 level to na bank ze skrzynek dostaniesz jakichś herosów i klejnoty, za które też możesz kupić bohaterów.
Złoto dostajesz za wygrane mecze, codzienne misje i wbite levele.
Jeśli skorzystasz z RAF to na start dostaniesz za darmo Raynora i 5-dniowy steampack. Po wbiciu 10 levelu dostaniesz za darmo Sylvanas. Już masz dwóch dosyć dobrych bohaterów za friko.
Co do ulti Valli to nie musisz się ustawiać, automatycznie trafia ludzi w zasięgu, ale moim zdaniem lepszy jest deszcz zemsty niż ostrzał. Zależy też chyba jak wybierasz talenty.
Tutaj masz o złocie (po angielsku ale nic skomplikowanego): ups, nie działają linki. http:// heroesofthestorm.wikia. com/wiki/Gold
Oczywiście zignoruj sekcję “Przed patchem 2.0…”
Ja dodam od siebie, że za samouczek też dostajesz nagrody
Z tym ultem Valli po prostu wskakujesz w środek walki i zabijasz wszystkich. Nie ma co się zastanawiać jak to działa.
Oznacza dokładnie to co jest napisane, czyli wystrzeliwuje pociski w linii prostej.
By lepiej to zobrazować popiszę się moimi cudownymi zdolnościami oraz wiedzą jak używać niezwykle skomplikowanych programów graficznych.
Do pokazu zaprosiłem również Vallę, co oczywiste, jak również Sir Murkalota z Rybiego stawu ze względu na pancerz.
Pociski wystrzeliwane w linii prostej:
h ttps://imgur.com/oyPY2nD
Pociski wystrzeliwane w inny sposób, przykład:
h ttps://imgur.com/6GNAl9m
Tor lotu pocisku (wersja “mniej więcej realna”
h ttps://imgur.com/jc8kzI7
Pociski “sprężynowe” (patent z dnia 17.10.2018 nr 1 złożony Tu i ówdzie):
h ttps://imgur.com/mLwdJVP
Wykorzystano program graficzny Paint od Lacksoftu jak również aplikację “FreeTime v2.0”.