Kolejna bójka (fajne są te 1 lane) kolejne miesiące a bójka dalej mają problem z podsumowaniem, ekranem końcowym.
Chyba wiem dlaczego community prosi o mapą 1 lane na stałe taki tryb a dalej go nie ma !!!
O ile dobrze pamiętam, w brawlu nie ma w ogóle ekranu MVP i nie bardzo widze sens takowy wprowadzać - z jednej strony nic nie daje, z drugiej, każdy młot może zostać MVP, gdy trafi mu się “dobry random”.
“Community prosi”?
Osobiście odnoszę raczej odwrotne wrażenie.
Okładanie sztachetą na solo, nigdy nie miało jakiejś szerokiej bazy zwolenników, że nie wspomnę o frustracji, jaką powodują takie zachowania w QM czy HL/TL.
Kiedyś był ekran mvp po bójkach
Osobiście mam wrażenie że nie czytasz forum amerykańskiego i reddita, a to są główne źródła informacji o tym czego chce społeczność. Może kiedyś społeczność nie chciała bezmyślnego tłuczenia się na jednej alejce, ale to było kiedyś, a teraz jest inaczej. Coraz częściej pojawiają się tematy “ARAM balancing please”, “Delete srg Hammer from one line brawl”, “Add chromie to arams”, “Please ensure role parity in ARAM brawls”.
W niektórych wersjach np. ARAMu jest ekran MVP, w większości nie ma.
Mnie za to zastanawia, dlaczego ostatnie wszystkie bójki to bijatyka na jednej alejce, ewentualnie te typu “przejmij świątynie i wygraj 2 rundy” itp.
Gdzie się podziała np. Wojna Magów? 10x Nova, 10x Hammer?
Blizzard słucha graczy, jeśli gracze chcieli tylko bójki ARAM to blizzard dał tylko bójki ARAM. Blizzard spełnia prośby które są łatwe i wygodne w spełnieniu.
Ale przecież jest ten tryb… wchodzisz w gry dowolne i masz aram więc o co ci chodzi? skoro tyle ludzi jara aram (który jest totalnie nudny i bezsensowny bo jest zaprzeczeniem ideii hotsa czyli gry taktycznej a nie debilnej napierdzielanki bez celu) to nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem ludzi go gry…