Błąd w talencie Ragnarosa 7lvl Parzące Ataki

Po pierwsze, nie chce mi się wierzyć że przez tak długi czas nie został poprawiony opis talentu, który wprowadza w totalny błąd graczy.

Opis talentu:
h ttps://i.imgur.com/bMGFhUc.jpg

Według tego wszystkie aa wymierzone we wrogów powinny skracać cd wzmocnionego aa o sekundę, niestety to nie działa co mnie mocno zaskoczyło w trakcie meczu.

Lecz w tym samym meczu jakimś cudem użyłem tego wzmocnionego aa 2 razy w ciągu 2 aa i mnie zastanawiało ‘jak to możliwe?’, pomyślałem wtedy że wzmocniony aa przez ‘q’ skraca cd talentu gdy trafiam kilku wrogów właśnie o kilka sekund, lecz się myliłem.

Faktyczny opis i działanie talentu:
h ttps://i.imgur.com/aKtfZSm.jpg

Ja nie mogę, serio blizzard? Nie dość że cd jest skracany nie za ataki podstawowe to za zdolności podstawowe to jeszcze nie jest skracany za bicie po prostu wrogów ale za wrogich bohaterów! Toć opis talentu wprowadza w totalny błąd każdego! Ten talent jest już w grze od wielu miesięcy i wciąż nikt nie zauważył tego błędu? Albo co najważniejsze Blizzard go nie zauważył!?

Chyba nigdy nie zauważyłem żeby ktoś wybrał ten talent. Sam przestałem grać Ragnarosem gdy go wprowadzili. Możliwe że jakiś czas temu błąd się wkradł, kilka tygodni temu widziałem błąd w talencie Muradina który pojawił się bez powodu.

Problem z tym że ten talent jest niewybierany może być właśnie fakt błędnego opisu. Ragnaros ma wolne aa więc skracanie cd przez aa o 1s czyniło talent bardzo słabym, jednakże gdy cd jest skracany przez zdolności(gdzie wszystkie zdolności ragnarosa są obszarowe) talent staje się na prawdę bardzo dobrym wyborem na 7lvl który teraz tak szczerze mówiąc często biorę.