Pomysły wręcz nieprawdopodobne, a jednak chcielibyśmy aby przynajmniej niektóre okazały się prawdą (mam tu na myśli głównie HOTSa).
Nie wiem co o tym myśleć. Przychodzi mi do głowy kilka pytań, na razie zatrzymam je dla siebie z wyjątkiem jednego.
Pytam się was otwarcie: zielony czy brązowy?
Klany, skin do Ragnarosa, demoniczny Dehaka - brałbym, oj i to jak.
Zmiany w wierzchowcach, powracaniu do bazy i czasie respawnu - nie, dzięki. Tzn. na pewno chciałbym zobaczyć, może byłyby udane, ale nie przyszłoby mi na myśl, by to zmienić.
Myślę, że sporo osób mimo tego czeka na informacje dotyczące zmiany klas postaci.
Co do czasów odrodzenia - moim zdaniem tylko jedna postać powinna mieć zmiany i jest to Męcik. Przy złożeniu wszystkich faktów, że w późniejszej fazie zgon postaci to duża przewaga dla przeciwnika, że bije on chore ilości obrażeń i że odradza się 8 sekund (albo 16, jeżeli napcha się sterydów na 20 poziomie) i że ma point&click ogłuszenie na 3 sekundy z niskim czasem odnowienia, to mamy raka. Unikalna mechanika postaci kłóci się ze zdrowym rozsądkiem i grą fair, jak na moje zdanie.
Dokładnie. Jest tyle do zmiany, a oni przerabiają grę tam, gdzie nie ma nic do przerobienia. Jestem tylko ciekaw tych czasów odrodzenia. Obecnie można feedować przez całą grę, byleby nie ginąć po 13 poziomie. Może jakby tak lekko wydłużyć czasy do 10 levelu i lekko skrócić na wyższych poziomach to gra zrobiłaby się ciekawsza. Koniec by było z feedowaniem na początku gry, a w late można by było grać mniej ostrożnie.