Boty po najnowszej aktualizacji

Dlaczego te boty są takie głupie po tej aktualizacji, do tej pory najgłupsze co odwalały to było uciekanie przed przeciwnikami mając przewagę, teraz ciągle uciekają i wracają aby dostać lanie i znowu uciec, potem powtórka aż przeciwnik sobie nie pójdzie, jak trzeba zdobyć jakiś punkt albo obóz to tylko kręcą się w pobliżu aby nie zdobywać ale aby być w zasięgu ataków przeciwnika, tak bardzo chcecie aby ludzie nie grali przeciw si, że robicie wszystko co się da aby to było jak największe utrapienie

1 polubienie

Ponieważ to tak na prawdę nie były boty, tylko ci zwolnieni ostatnio ludzie z AB…

Faktycznie, też to zauważyłem i zastanawiałem się o co chodzi. Miałem wczoraj dwóch graczy, którzy sobie z meczu wyszli. Bot grający nimi kręcił się bez celu, szedł parę kroków do przodu potem wracał i tak w kółko gdy ja walczyłem obok. Zamiast trzymać się blisko mnie, to szedł np. na linie. Trochę lipa z tym, bo często bot był lepszy niż gracz, a teraz…

myślałem, że ten mały update jaki dostaliśmy coś może zmienił, z ciekawości zagrałem przeciw każdemu poziomowi SI i okazuje się, że zmienił, czy na lepsze to jednak nie, przeciw SI grać się nie da w żaden sposób, pvp to jakaś kpina z tym sposobem dobierania gdzie jedna drużyna od początku albo ma przewagę albo dostaje taborety które chyba pierwszy raz grają, o tankach i medykach można zapomnieć, w meczach pvp spotykałem tylko wtedy gdy sam którymś byłem, najwidoczniej ten wpis będzie moim ostatnim kontaktem z HotSem bo zabrakło mi do tego cierpliwości

Informacje że przekładają sesję AMA na przyszły tydzień, oraz że próbują naprawić problem botów tak żeby nie zepsuć nic innego.

Tak swoją drogą to te nowe boty są lepsze od ludzi… w trollowaniu meczy.

Ja i tak najbardziej lubię, gdy spinguję SI, a ten lata po innych liniach, stoi kilka kroków za plecami i wraca się do bazy z full hp. Przed chwilą właśnie skończyłam mecz, w którym mieliśmy SI Samuro. Chciałam, żeby pomógł zrobić mi kampa, to stał poza jego obszarem i się kręcił w kółko. Oczywiście sromotny wpierdziel, bo graliśmy 4 vs 5 przez cały mecz :<.