jakoś naklikałem się i nawet mi opcja zreportowania nie wyskoczyła
Klikasz tab podczas meczu, tam najbardziej na > masz taką zębatkę, wybierasz ją i na samym dole masz zgłoś gracza, za co i miejsce na napisanie czegoś.
podczas gry ? a ja czytałem że po grze tam gdzie jest mvp i honorowanie czy coś
Możesz po grze, ale też w trakcie gry (co jest złe bo niektórzy zgłaszają w przypływie złych emocji)
W sumie to nawet w loby możesz kogoś zreportować, nawet nie grając w ogóle też, zawsze masz opcje zgłosić kogoś
ja na wszelki wypadek zawsze zgłaszam po meczu, bo ktos moze miec kiepski pomysl na gre, jak mialem kiedys z cassia, ze cala gre byla na linii i nigdy nie przyszla na objective, i w grze bym ja zraportowal, ale okazalo sie ze zapewnila nam przewage leveli i wygralismy, wiec sie wstrzymałem
więc jak mam zgłosić gracza o nazwie ksy ? miało pewnie być kys ale bał się że system to zauważy
System karania graczy podobny do tego z Lola.
Zapomnij, w HotS gra już taka mała ilość osób że jakby zaczęli jeszcze karać tą resztkę, to już całkiem nie będzie z kim grać. Obecnie na HL czeka się po 15 min, QM jest całkowicie niegrywalny - teamy totalnie nie zbalansowane pod względem doboru graczy jak i doboru bohaterów - totalna frustracja lub totalna dominacja tak że przeciwnik kompletnie nie ma szans. Lubie HotSa i dużo w niego pogrywam, ale ta gierka ma się ku końcowi, to widać. Zobaczycie że prędzej czy później blizzoactivszajs przestanie to wspierać (zresztą już po części to robi, a to dopiero początek) bo uzna że się to nie opłaca ponieważ rządzą tam pazerne hieny które z gamingiem mają tyle wspólnego co śmieciarz z lekarzem.