Co jest nie tak z rotacją

no właśnie co z nią nie tak ? któryś raz widzę tę samą postać w rotacji np znow rzeźnik znowu uther i wyjątkowo inny jest imperius spróbował bym w końcu aqbathurem na pvp albo tym drugim z dwugłowego trolla oraz męcikiem nigdy nie grałem czy rotacje muszą być takie powtarzalne w mobach ? :confused:

abathur jest bardzo rzadko w rotacji, jest to postać specyficzna. a Chogal zawsze musi być razem w rotacji, nie mogą być oddzielnie. Ich występowanie w rotacji jest uwarunkowane ich specyfiką, która nie jest “zwykła”. rotacje są zazwyczaj losowe , ale wydaje mi się że większy priorytet mają postacie które maja zwykły “gameplay”. no i musi być bohater z każdej klasy ( co do kategorii czy uniwersum nie wiem, bo z rotacji nie korzystałem dobre 1,5 roku.

no dobra cho gal musi być razem ok ale odkąd gram nie widziałem abadutra w rotacji

Pamiętam jak lata temu abathur byl 1 raz w rotacji. To były czasy, gdy wszyscy traktowali Blizzard i te grę powaznie, wiec jak zaczela sie trollfiesta z Abathurem to co 2 topic ma forum dotyczuł tego, ze jest on w rotacji. Afera była od razu jak tylko ogłosili, ze beďzie w rotacji. Stare,dobre czasy :slight_smile:

no i co ? nie ma badura :slight_smile:któryś ras rzeźnik drugi raz białowłosa a abadura ani męcika nie ma powinno być tak że dana postać nie może wystąpić znowu chyba że musi