Powiedzcie mi.
Jak myślicie? Czy HOTS Umiera? Czy umrze? Czy Blizz Zamieć zamiecie serwery? A może HOTS już umarł?
Ja myślę, że HOTS może przetrwać, to jest gra która ma ogromny potencjał dzięki wyjątkowym zastosowaniom, a także bohaterom uwielbianych światów.
Dajcie znać co myślicie
Możemy tylko gdybać.
Wg. mnie umiera, nie umrze, a serwerów jeszcze długo nie wyłączą, wciąż można grać w WarCraft 2.
jest spory napływ nowych graczy, ostatnio bardzo czesto widze graczy w okolicach 100 levelu, a rowniez i takich z levelami 7, 16 itd,
Połowa twierdzi, że są smerfami po banie.
Ja za tydzień będę już smerfem po banie.
nie nie, po grze widać że to nie są smerfy, win ratio na poziomie 30%, w ostatnich grach gry nawet z przed roku
tak btw to ja czuję się mocno skrzywdzony siedząc w srebrze, tak rozmyślajac i analizując moje gry, to jestem zazwyczaj jedyną osobaktóra ma jakieś pomysły na grę i potrafi pokierować grą. jestem jedyny który coś pisze na czacie.
Back,
soak lines
all to one temple
no mana
camps
boss
go with boss
help hero xxx
switch me on line
objective
go core
itd
inni jedynie czasem cos zpinguja i to jest smutne bo oni chyba nie mają pojęcia o grze
- Aż do platyny grasz 1vs9 więc nie graj pod drużynę
- Aż do platyny można wygrywać samym soakowaniem expa większość meczy
Jest cała masa poradników jak to robić. Poniżej wklejam link z wczorajszego meczu Mene. Ustaw sobie mniej więcej 00:56:00 i obejrzyj pierwsze minuty tego meczu. Zwróć uwagę że 3 graczy siedzi na dolnej alejce, a Kael i Tyrael jedyne co robią to zbierają doświadczenie z dwóch alejek. To jest poziom turniejowy więc trzeba ograć dobrego przeciwnika, ale udaje się zrobić przewagę 1/3 poziomu, tylko albo aż 1/3 poziomu.
h ttps://www.twitch.tv/videos/421242024
To samo można robić samemu na rankedzie, nie wymaga to prawie żadnych umiejętności, to czysta teoria. Grając w ten sposób możesz zrobić przewagę poziomu, może talentu. To bardzo dużo zwłaszcza podczas walki o objective.
Więc jeśli możesz coś zrobić sam to nie marnuj czasu na sojuszników tylko idź i to zrób. Sam doszedłeś do słusznego wniosku, oni nie wiedzą jak grać w tą grę, ważne żebyś Ty wiedział.
moje zdanie jest takie że póki coś działa nie umrze z tego co czytałem jedyny powód przez jaki gracze twierdzą że umarł to taki że brak e sportu nigdy się tym nie interesowałem więc nawet nie był mi potrzebny
można grać ? można tyle mi wystarczy
W Diablo 2 też można gra, co innego że botów więcej jak graczy
Premiera WoW Classic pokazała czego ludzie chcą : Warcrafta , Warcrafta i jeszcze raz Warcrafta, dlatego nie trzeba być zbytnio inteligentnym żeby dojść do wniosku w jakim kierunku powinien podążać HotS, jakich powinien dawać ludziom bohaterów i w jakim świecie powinien istnieć, oraz jaką fabułę powinien rozwijać.
Ze co? dopiero za około pól roku będziemy mogli powiedzieć co ludzie chcą, bo co ma się stać się stanie, ludzie długo na classicu nie posiedzą archaiczne systemy uprzykrzając grę graczowi nikogo za długo nie utrzymają
Ludzie się po prostu rozleniwili, gdyż te rozwiązania były wprowadzanie dla ich wygody…
Jak był “maluch” to było święto lasu. Teraz bez abs, klimatyzacji, elektrycznych szyb, centralnego zamka, podgrzewanych siedzeń to nie samochód chociaż spełnia to samą funkcje: czyli jeździ.