Nagrywanie Gameplayu

Zaczełam nagrywać moje mecze i zastanawiam się :thinking:
czy nagrywanie gameplayu z hotsa ma sens? Czy jest to według was,innych graczy, ciekawe do oglądania?
Tymbardziej bez jakiś wowooww outplay buuu :smiley:

W sensie jako filmik na youtube? Raczej wątpię, bo taki film jeżeli nie ma walorów edukacyjnych nie zostanie obejrzany + jeżeli twierdzisz, że nie jest to jakiś pr0 skill, pewnie wiesz o co mi chodzi. No i Hots właściwie na youtube nie istnieje. ^^

Jeżeli chcesz się z kimś dzielić swoją grą, to już lepiej po prostu postreamuj sobie gierkę. :slight_smile:

3 polubienia

Daj link, zobaczymy, ocenimy

Właśnie zabierając się za to dla własnej przyjemności, pomyślałam że no kurde tego hotsa na yt prawie nie ma.W pewnym sensie zmotywowało mnie to do nagrywania głownie jego. :sweat_smile:
https://www.youtube.com/channel/UC0tuIA61Ec4u1ysCvSUdZnQ/featured?view_as=subscriber

Przyjmę każdą konstruktywna krytyke(chyba ze bedzie to hejt a nie porada ze coś robię źle :wink: )

Właściwie to nie ma się tu do czego zbytnio przyczepić, bo gameplay to gameplay w końcu, nic skomplikowanego…

ale…

…dużym minusem jest przede wszystkim brak głosu, bo w dużej ilość przypadków to właśnie nasz głos, czy sposób mówienia może nam zagwarantować, że jakiś widz się zainteresuje materiałem, a tak to twój filmik jest dosyć nudny.

Więc gdybym to ja był na Twoim miejscu, to spróbowałbym bym odpalać nagrywanie i mówić w czasie rzeczywistym, bo to jest kluczem w tego typu filmikach. (właściwie to jest powtórka? bo coś tak mi nie pasuje xD)

2 polubienia

Właśnie już jedna osoba mi mówiła o tym głosie ,ale to stresujace ,bo nie wiedzialabym co mowic a chcialabym zeby to wyszło naturalnie.
A co do drugiego to material biore narazie z powtorek bo sa bez glosu ,myslalam ze nie ma to znaczenia😅

Jak na moje, to możesz grać w gierkę i przez ten czas skupiać się tylko na tym co robisz w grze (w sensie mówiąc) albo nie wiem, jakiś taki a’la vlog o wszystkim i o niczym.
Będziesz się stresować, robiąc to pierwszy raz. Spróbuj nagrać taki qm/whatever co z głosem i go odsłuchaj, albo daj go komu innemu do odsłuchu. Ważne jest to, żeby się nie zaciąć i w miarę możliwości mówić na jakiś temat.

Przysiądź do tego na luzie i powinno być ok, bo zawsze się znajdzie powód do rozmowy, a raczej monologu w tym przypadku.

2 polubienia

znowu nikt nie soakuje topa, co za ludzie

2 polubienia

Kurcze ,tak czy inaczej dziękuję za rade i motywacje😊 w sumie moze spróbuję jak będę grala z kimś to bedzie raźniej

gorzej jak soakujesz tego topa, przy okazji odpushowując golemy a ci pingują cię jak oszaleli bo wywalili się 4 vs 5 na tribucie PepeHands

@up: Granie z kimś to jedyny powód dla którego jeszcze gram w tę grę, bo samemu to mi by się niezbyt chciało lulw

2 polubienia

Niestety tak jest często, ostatnio na wieżach wygrywalismy 40-13 i moj team zaczal chodzic solo np 2 vs 5 ,enemy lvl nadrobili i bylo po meczu 0-13 sie skonczylo xD
Ps no ja jak gram wieczorami glownie to samemu za nudno tymbardziej w hotsa bo w lola lub overwatch zagram sama i sie nie znudze od razu
Jakbyś kiedys chcial pograc szybką gre czy cos to zapraszamy :sweat_smile:

na qma zawsze można, wysłałem zapro

Uwielbiam tę mapę za to że praktycznie każda minuta ma wpływ na przebieg całego meczu, oraz stare zasady doświadczenia.

Ja jej kiedyś nienawidziłam ale z czasem zauwazyłam że przeszło mi .
Tak jak mówisz każda minuta ma znaczenie i na tej mapie ogarnięty team ma znaczenie nie tylko pod względem skilla ale i ogarnianie co sie dzieje na mapie ,a to już nie każdy bierze pod uwagę