Nowe animacje tańca i emotki jako łupy ze skrzyń

Hej ostatnio naszła mnie taka myśl.

Czy nie fajnie by było gdyby ze skrzynek można by dostawać łupy będące tańcami lub animacjami dla postaci? W sensie, każda postać ma jakby swój taniec ale dodatkowe łupy w formie nowych animacji też mogły by być ciekawą nowością czyż nie?

1 polubienie

To już lepiej by było coś takiego wprowadzić za osiągnięcie konkretnego poziomu bohatera, a jak już skrzynki to tylko epickie, chociaż animację pochłaniają strasznie dużo czasu na ich napisanie więc wydaję mnie się że na obecną chwilę mało realny pomysł.

kolejna rzecz którą możesz wykorzystać tylko podczas pierwszych 15 sekund gry, ewentualnie podczas ostatnich 5 sekund gry.

emotki, grafitti, sztandary, teksty postaci, nic nie wnoszą do gry, tak samo prowokacje i tańce.

Portrety można do czegoś wykorzystać ale nie ukrywajmy też są tworzone po to by sie coś w skrzynkach mogło znaleźć.

Jedyne wartościowe rzeczy jakie mogą ze skrzynek wypaść to bohaterowie, skórki, komentatorzy, mounty, odłamki i wzmocnienia. cała reszta to zapychacze.

Taniec jest potrzebny ze względu na ETC :slight_smile:

1 polubienie

Już dawno to jest. Za 15 poziom dostajesz prowokację (klawisz “j”).

1 polubienie

Jakoś ja od początku mogę tego używać na każdej postaci.

ale od 15 poziomu masz mistrzowska prowokację :), nawet nie wiem czym się różni

a co do tańca z ETC to ja nawet nie zwracam uwagi, że oni tańczą może dlatego że w tym czasie próbuję albo ich zabić albo przerwać POGO.

Nawet stronnicy zaczynają tańczyć jak ETC zagra :slight_smile:

1 polubienie

Stronnicy mają taniec? To trzeba jeszcze dać do skrzynek kwestie dla stronników, nowe skórki dla nich, grafiti, może nawet własny sztandar dla generała/maga w każdej fali. Jest tyle wspaniałych rzeczy, które można jeszcze wprowadzić do Heroes of the Storm.
A na koniec niech będzie rework stronników, dajmy im zdolności bohaterskie bijące po 800 obrażeń, a z ręki niech biją po 1200.

Wychodzisz na alejkę na początku meczu. Nie widzisz przeciwników więc stoisz blisko swojej bramy. Na alejce pojawiają się stronnicy i zamiast walczyć zaczynają grafitować alejkę, b-stepować i rzucać prowokację :smiley:
Później takie hasło reklamowe: HOTS lepszy od LOLa bo ma interaktywnych stronników. A jeszcze później: Stronnicy obrażają graczy, społeczność oburzona (albo zachwycona)

1 polubienie

I tak jest lepszy a interaktywną ma już mapy bardziej niż lol :stuck_out_tongue: