Nowy bohater to Broxigar, a może Anduin?

Anduin mógł by być ale chciałbym Nozdormu lub Fandrala Nozdormu Uzdrowiciel Fandral Zabójca -dystansowy-

Blizzard obiecał że dostaniemy prezentację nowego bohatera, na chwilę obecną jest dostępna wersja fanowska:
h ttps://www.youtube.com/watch?v=O91Y7YfVb7E

No i jest filmik od Blizzarda, jeszcze z Kevinem
h ttps://www.youtube.com/watch?v=fjOom0NfflA

Grałem dziś dwa razy Tyrande vs Anduin i powiem to, czego staram się nigdy nie mówić. Postać do nerfu.
Dzień premiery, co znaczy, że ludzie jeszcze nie potrafią nim grać, a ja już widzę, że Anduin z 4 zgonami wykręca 2x więcej cyferek leczenia, niż ja na Tyrande z jednym zgonem.

A chcesz wiedzieć, jak wyglądał mój pierwszy mecz nim przed momentem?
3 do 17 w zabójstwach, 0/6 Hanzo z 24421 obrażeń w 15 minucie, 1/4 Mortadel i 0/4 żuk, gdzie cała trójka z przyjemnością wykładała się solo, ponieważ tak i ciul. Zero myślenia, zero pojęcia o jakichkolwiek zasadach. W tej grze nie można być zbyt dobrym, bo Ci potem dobierze warzywa, rzekomo dla zrównania poziomu obu drużyn.

No tak ale zależy jakim buildem grałeś? Zresztą nawet zrobiona maksymalnie pod uzdrawianie, są lepsze postaci w tej statystyce, Tyrande jednak dokłada trochę innych wartości.

Nie podoba mi się to co zrobili mu na 1 poziomie talentów. To będzie trudne do zbalansowania.

No więc tak (po rozegraniu 10 QM), gra się nim bardzo przyjemnie i faktycznie robi całkiem spore liczby jeśli chodzi o uzdrawianie. Na pewno gracze muszą się przyzwyczaić że gdy wraca boska gwiazda to warto się na chwilę zgrupować. Jednak nie wydaje mi się żeby był jakiś strasznie mocno OP, tym bardziej że żłopie całkiem sporo many. Poniżej talenty którymi lubię grać:

Jeśli chodzi o talenty:

1. Śmiała strategia, każdy z tych talentów wydaje się być słaby z osobna więc zawsze biorę oba
  2. Drogowskaz moralny, wydaje się najłatwiejszy i najbezpieczniejszy
  3. Słowo mocy lub zbawienne uleczenie w zależniości czym dysponują przeciwnicy
  4. Obie ultimki są super mocne i używam ich mniej więcej równie często. Wybór zależy głównie od ilości ogłuszeń i wyciszeń w drużynie przeciwnika. Z randomowymi nurkami z QM się nie sprawdza, oni wskakują bez pomysłu i od razu uciekają.
  5. Pęd pobożności, chodzi o to aby podejść na agresywną pozycję, użyć W tak żeby trafić jak najwięcej przeciwników i z bonusem do szybkości uciec, oraz lepiej manewrować gdy zdolność wraca.
  6. Wewnętrzne skupienie, lub studnia światłości
  7. Glif wiary

Fajnie że forum robi automatyczne wypunktowanie :angry: