h ttps://old.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/9t8fqa/leak_blizzcon_organization_last_moments_leak/
Co sądzicie?
h ttps://old.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/9t8fqa/leak_blizzcon_organization_last_moments_leak/
Co sądzicie?
Raczej kłamstwa, ten koleś zawsze wrzuca takie posty na reddit.
Cóż, w takim razie szkoda, bo ładnie się zapowiadało.
Creative | Fake[Leak] Blizzcon organization last moments leak
blabla
Symbole klas są chyba zgodne z nowymi koszulkami. Natomiast reszta to drobiazgi o których społeczność czasami wspomina, a więc trudno powiedzieć.
h ttps://hots24.pl/rework-klas-blizej-niz-na-wyciagniecie-reki-nowe-koszulki-ujawniaja-ikony-rol
Nie ma co wierzyć w te przecieki.
Radzę po prostu poczekać do jutra
Jak słusznie zauważono na reddicie - osoba dodająca te “przecieki” nie jest osobą wiarygodną, tak więc no
EDIT:
Co do koszulki to chyba jedyny, wiarygodny przeciek
@Mezjasz
Wiadomo kiedy dokładnie?
HotS wpół do 1 w nocy, zaś pierwsze będzie omawiane Diablo - 20:30. Oba tytuły mnie najbardziej interesują, więc wbiję na początek i na koniec ;D
No i doczekaliśmy się - Orfea.
O, faktycznie.
Zamieszczam tutaj wszystko co zostanie dodane/zmienione/przerobione w 2019:
Zmiany PD, Aktualizacaj katapult, Zmiana Pancerza, Bohaterowie, Aktualizacje, Wydarzenia Tematyczne, Wierzchowce, Sztandary, Emotki, Graffiti, Zadania, Wzmocnienia, Talenty, Bójki, Interfejs, Kwestie, Fabuła, Sezony, Systemy, Talenty, HGC, Aktualizacja ról, Dobieranie Graczy, Portrety,
Najbardziej interesują mnie trzy rzeczy, mianowicie; Interfejs, Fabuła i Aktualizacja ról. Jestem ciekaw jak będzie się to prezentowało.
A wy na co najbardziej czekacie ?
Pomyśleć, że kiedyś na forum ludzie się śmiali, że blizz ma tak bogate uniwersa, że jak wejdzie postać stworzona na potrzeby tylko hotsa (nie przypisana do jakiejś powstałej już marki) to koniec …
To racja. Powiem szczerze, że zawsze troche bolały mnie takie wątki i jak wyszedł pierwszy komiks to chciałem żeby w przyszłości została dodana kampania czy coś w tym stylu, a patrząc na to co zapowiedzieli na 2019 to może nawet się doczekam.