Chciałbym zacząć od tego, że mam nadzieję na dotarcie tego postu do kogoś z supportu Heroes of the Storm, bo bezpośredniego maila w żaden sposób nie byłem w stanie namierzyć. A teraz do rzeczy. Rozegrałem dzisiaj trzy placementy. Chociaż “rozegrałem” to może trochę za dużo powiedziane. Dwie gierki Tassadarem, z obydwu zostałem wyrzucony, do jednej już nie dałem rady ponownie dołączyć. W statystykach konta w tym sezonie przy pozycji “rozegrane mecze” znajduje się liczba 2, ale zaliczoną mam 1 wygraną i 2 porażki. I teraz czas na najlepsze. W poprzednim sezonie rozegrałem 305 gier rankingowych, Platyna 3 w statystykach. Winrate trochę słaby, bo nędzne 47.2 %. Po dzisiejszych placementach wylądowałem w Goldzie 3. Jakim cudem dwa przegrane placementy spowodowały spadek rangi o 5 dywizji. Od trzech lat gram rankedy bez nawet jednej dłuższej przerwy. Nigdy wcześniej coś takiego się nie zdarzyło. Coś takiego nie miało prawa się zdarzyć. Zostałem okradziony z rangi. Mam nadzieję, że ktoś z supportu się ze mną skontaktuje i że cała sprawa się wyjaśni. Do czasu wyjaśnienia sytuacji rezygnuję z grania w Heroes of the Storm.
czyli na zawsze i sluszna decyzja tylko nieco pochopna - nadal mozna sie “bawic” w inne tryby niz ten pseudo rankingowy potworek od bli$$arda