Powtórka z rozgrywki

miałem właśnie przezabawną sytuację ciało thrala w momencie śmierci zostało wystrzelone na jakąś odległość po czym nim telepało jak po przedawkowaniu narkotyków po czym na chwilę się uspokoił aby następnie znowu nim telepało :joy: jednak kiedy włączyłem powtórkę aby się z tego pośmiać lub dać na forum niestety na powtórce nic takiego nie miało miejsca :unamused: wiecie może czemu powtórka różniła się od rozgrywki ? w końcu powtórka to dokładne nagranie rozgrywki którą grałeś :thinking:

Tak ale dotyczy to pozycji graczy minionów itp. Efekty fizyki są generowane na bieżąco w oderwaniu od tego. Jakby losowo. Zwłaszcza ragdoll. To się po prostu nie zapisuje. I możesz to też wyłączyć w opcjach.

nie chce mi se zakładać nowego tematu, czy zostało cos zmienione że obozy nie zostwiają serduszek??, wczoraj grałem na na mapie z walczącymi przedwiecznymi i obozy nie zostawiały serduszek nie wiem czy to jednorazowy wybryk czy to jakas globalna zmiana.

Nic nie było zmieniane. Sprawdziłeś na powtórce?

nie chciało mi się ale skoro nikt coś takiego nie zauważył to może jednak mi się tylko wydawało, ale grając wczoraj miałem wrażenie ze serduszka są tyle że te serduszka nie pokazują animacji ze każdy dostaje część, zawsze taka smuga była kto dostaje, a dostaje je tylko osoba zbierająca lub nie jest pokazana tylko animacja.