Przyszłość heroes of the storm

Witam wszystkich :slight_smile: W związku z ostatnimi wydarzeniami chciałbym porozmawiać o przyszłości naszej ukochanej gry :slight_smile:

Ostatnimi czasy rozmyślałem co mogłoby pomóc grze… Jeżeli chodzi o podobne gry MOBA -w dużej mierze na wynik końcowy meczu mają indywidualne umiejętności gracza -jeżeli chodzi o Heroes of the Storm często Game Changerem zazwyczaj są nasze ulty -ponieważ bardzo często one decydują o losie walki. Co myślicie o tym, żeby dodać tryb (na początku w ramach eventu/dodatkowej opcji w grze) żeby nasze postacie po wbiciu lvlu 10tego dostały możliwość używania dwóch ULTÓW? -przycisk [ T ] (najlepiej upgrade) z lvlu 20. Na 20tym moglibyśmy w naszych talentach wybierać po prostu wszystko bez upgradów ulta. Wiem, wiem… Niektóre postacie byłyby zbyt OP w takie sytuacji… Nie mówiąc już o kompozycjach -natomiast dlaczego nie wypróbować tego systemu w ramach jakiegoś eventu -nawet jeśli by to nie przeszło to dlaczego nie dać ludziom opcji carrowania gier?

I wiem, że posypie się zaraz sporo komentarzy, że to nie ma sensu itd… Natomiast co myślicie, żeby zrobić z tego na początku event? Np. nazwać to HELL MODE (nawiązanie do Diablo)

Obowiązkowo zwiększyć musielibyśmy nieco pule HP/ARMORU naszych postaci ale to zależałoby już od Blizzarda (o ile %)

Zapraszam do dyskusji… I pozdrawiam wszystkich :sunny:

To pierwsze zdanie nie ma nic wspólnego z resztą tego postu.

3 polubienia

a może zrobić tak że jest core na środku mapy i pozostałe drużyny idą od swojego cora do cora przeciwnego na krańcu mapy przechodzą jak na kuli ziemskiej na początek drugiego krańca mapy, to by była nowość, świeżość i zaskoczenie.

a może na pierwszym levelu wszystkie talenty i zdolnosci i ulty dać a przy lewelowaniu tylko HP rośnie??

Gracze - ZRÓBMY COŚ wszyscy razem, dla dobra gry. Grajmy w nią, zapraszajmy do niej znajomych, linkujmy, promujmy, a także wypowiadajmy się na forach HotSa, w mailach do supportu, wszędzie - niech Blizzard wie, że HotS ma WIELU oddanych graczy, którzy nie pozwolą mu umrzeć. Jeśli nic nie zrobimy, to gra może faktycznie kiedyś zostać usunięta…

1 polubienie

Co ty chcesz promować ? Oni ciebie i wszystkich graczy mają głęboko w d… a ty chcesz tracić czas na promowanie ich “arcydzieła”, proszę cię człowieku ogarnij się, lepiej właśnie jechać po nich że są nieudolni to może się opamiętają. Jest szansa że może ktoś mądrzejszy ich wykupi , bo marka jest nadal w miarę rozpoznawalna. Być może jakby uwolnili się od tego actiszamba to jeszcze by wyszli na prostą, ale nie ma się co oszukiwać, stara kadra przeszła na emeryturę, a nowi są nieudolni i sprzedajni, którym w głowie jest tylko branie kasy niewielkim kosztem, oni nie mają pojęcia o robieniu gier, Mike Morhaime był ostatni który trzymał jeszcze to wszystko w miarę stabilnie, ale pewnie wyczuł co się święci i postanowił zakończyć swoja karierę i od razu po tym jak odszedł wszystko się sypnęło .

1 polubienie

zastanów się co piszesz, i pomysl czy jak ciągle będzie cie ktoś krytykował to postarasz się bardziej/lepiej coś robić czy wrecz przeciwnie zaczniesz sie poddawać?? i zajmiesz sie czyms innym??

1 polubienie

Krytyka odstrasza graczy. HotS jest mobą, czyli jest bardzo zależny od ilości graczy. Nie mówię, że Blizzard/Activision nie zasłużył na to, ale dostał już po dupie wystarczająco mocno. Na pewno zdają sobie sprawę ze swojej ciężkiej sytuacji skoro ich akcje poszły w dół aż tak mocno. Teraz jest idealny czas aby coś zmienić, bo fanbase Blizza jest ogromny i bardzo przywiązany do marki, ale tutaj trzeba współpracy obu stron. Na ten moment nie mam ochoty wydawać ani złotówki na ich gry, ale jeśli za pół roku HotS dalej będzie żył, a dodatkowo przedstawią jakiś ciekawy projekt to prawdopodobnie z miejsca coś u nich kupię (cokolwiek) aby ich wesprzeć. Nie nabiorę się jednak na ich “niezapowiedziane projekty”, zbyt dużo tego bełkotu już słyszałem od nich przez ostatnie lata.

2 polubienia

Aktualnie Blizzard dostał wystarczająco dużo by się obudzić. Mega krytyka Diablo Immortal i wszyscy RIP Diablo, krytyka wobec decyzji HOTSa i też wszyscy piszą RIP HOTS, WOW BFA nie jest może beznadziejny ale zawiódł wszystkich bo brakuje ciekawego contentu. Blizzard, Bethesda i jeszcze tam jakaś duża firma, ostatnio dostają ostro za swoje dziwne pomysły typu Fallout 76 czy Diablo Immortal, są to mocno nietrafione projekty.

1 polubienie