Pytanie o wzmocnienia

Witam, chcialem dowiedziec sie czy wyzej wymienione wzmocnienia dalej maja szanse na drop w Skrzynkach czy zostalo to ograniczone/usuniete z loot listy? Z gory dziekuje za pomoc!

Pozdrawiam

Dalej może je otrzymać jako łup ze skrzynki (jedno lub trzy dniowego) albo jednorazowo (na okres siedmiu dni) ze skrzynek za samouczek (chyba tak się to nazywa albo jakoś wyzwanie nexusa)

Otworzylem kolo 30 skrzynek i nie wypadł jeszcze zobaczymy w zimowym evencie

Mi wypadł wczoraj oraz w poniedziałek.
Trzeba pamiętać że stymulanty mają najmniejszą szansę na dropa (mniejsza od legendy nawet) mimo że mają tylko szary lub niebieski kolor ze skrzynki

3 dniowe wzmocnienia lecą nawet często mi w ciągu ostatniego tygodnie 2 razy wypadły 3 dniowe wiec jest to dość duża częstość. a otwarłem ok 20 skrzynek może trochę mniej, wiec można by rzec że lecą podobnie jak legendarki ok 1 raz na 10 skrzynek (też w ciągu ostatniego tygodnia miałem 2).

Masz może jakieś źródło tej informacji o częstotliwości wypadania symulatorów? Przyznam że zaciekawiło mnie to.

Znajomy wyczytał chyba coś na radicie kiedy Chiński rząd wydał nakaz podania procent szansy na dany lut.
Zapytam się go czy ma linka do artykułu lub redita (Ale jak to było na tym drugim to małe szanse)

h ttps://docs.google.com/spreadsheets/d/19-lEqO-wHaYLE6XB-Yk5jNNrge0AkHtH_NM-qCssWq0/htmlview#gid=1196384031
to ręczne obliczenia ale z 4k skrzynek więc wyniki mogą dawać jakiś w wgląd w system losujący.

Dropnąłem raz ze skrzynki jednodniowe wzmocnienie.

Kup wzmocnienie, to wtedy na pewno wypadnie z jakiejś skrzynki ;).
U mnie to standard. Jak nie kupię, to nie wypadnie, jak kupię, to z tygodnia potrafią wyczarować się dwa.

Potwierdzam, jak jeszcze były stimpacki to czasem kupiłem i w trakcie działania często wypadło mi przedłużenie.