Wieże, że nie tylko ja tego chcę, powiedzmy sobie szczerze, Arthas w hotsie wygląda jakby w ogóle nie był Tym ARTHASEM jakiego znamy np z warcrafta, czy Wowa. No bo nie trzeba mieć bystrego wzroku, żeby zobaczyć, że LICH KING/ARTHAS z wowa jest większym Basassem, a widząc tego hotsowego, odechciewa się mi nim grać xd gdyby nawet było to w formie skina np: Arthas z mroźnego tronu czy cuś, byłbym zadowolony. Proszę blizz, nie zapominajcie o klasykach, niech lich king stanie się Prawdziwym postrachem a nie typem w saro-złotej zbroi, dajcie mu tego skina albo poprawcie model
Mnie się odechciewa nim grać gdy słyszę jego dubbing… no i tak właściwie tylko dlatego nim nie gram.
Chcesz żeby wyglądał tak strasznie jak Warcraft III . Krótko mówiąc chcesz żeby postać była zrobiona z poligonów?
O słabym modelu Arthasa mówi się dużo już od chyba roku, więc prawdopodobnie kiedyś zostanie poprawiony. Jeśli chodzi o polski dubbing to mnie pasuje, tylko dla skórki Książę Arthas powinien być zmieniony.
Boże, ale ja bym nim grał jakby wyglądał tak jak w Wowie, pewnie z miejsca znowu byłby moim mainem
Gdyby wejście takiego skina połączyć z jakimś wydarzeniem związanym z uniwersum Warcrafta, byłoby całkiem fajnie. Właśnie rework Zszywy i Sylvanas to mogłaby być idealna sytuacja do wyboru pomiędzy Plagą a Opuszczonymi. Niestety mamy to https://twitter.com/BlizzHeroes/status/1068565328089640960
Ej ale Arthas w Warcrafcie 3 był świetny i jest