Samodzielne SI zamiast pingowania

Witam, często zdarza się że kogoś w czasie meczu wyrzuci z gry i zamiast niego w drużynie mamy SI którego trzeba pingowac, czy jest możliwość żeby zmienić to na samodzielne SI? Żeby latał sobie po mapie tak jak w trybie walki z SI, bo inaczej to już mecz przypomina 4vs5 A to już jest prawie nie do wygrania.

Wcześniej tak było, ale postanowili to zmienić bo mają jakieś “nowe plany”. Tak czy tak, aktualna sztuczna inteligencja jest bardziej od poprzedniej, chociaż ta poprzednia też nie była zbyt inteligentna. No i to swoją drogą, ale tej postaci prowadzonej przez sztuczną inteligencję w 80% nikt nie pinguje (patrzę po swoich meczach na różnych trybach, ludzie po mojej śmierci nie interesowali się w ogóle tym botem)
Niestety problem jest taki, że trudno przygotować idealne SI do gry z żywymi graczami bo albo musi być ono za głupie, albo być za mądre. Tak czy tak zamiast bawić się głównie tą sztuczną inteligencją, mogliby bardziej się zastanowić co zrobić gdy takowa pojawi się dajmy na to na rankedzie.

A wiecie dlaczego w 80% nikt nie pinguje tego bohatera?? Bo 80% ludzi nie ma bladego pojęcia jak to robić!!! Blizzard wpisał sobie ‘pingowanie’, bo dla programistów to oczywiste, ale przeciętnemu graczowi to nic nie mówi! Ja sam gram w HOTs już kilka ładnych lat i nie wiem jak się to robi, bo gra nigdzie tego nie podpowiada!