O. Jak masz dostep do statystyk, to wez tam zerknij jak wyglada winrate Chena na Dragon Shire? Albo na BoE? Na Alterac? Nie wiem gdzie jeszcze. Sky temple? Probowalbym czasem na Braxis top. Ale to ryzykowne. Sprawdz prosze. Jesli mozesz.
A i wracając do Sylvanas mind control powodował ze trudno było trafić w cel kontrolowany przez Sylvanas gdy ta stojąc jak słup prosiła się o wpierdol od kogokolwiek, zauważcie że teraz gdy Sylvana nie musi podtrzymywać zdolności wyłącza ten ult na te kilka sekund wrogiego bohatera z walki gdy sama wciąż może walczyć.
To jest praktycznie najlepsze co mogli zrobić z mind controlem, dla mnie zawsze było to problemem że ten ult wyłączał z TFa na te kilka sekund też i jednego wroga i Sylvanas, a teraz możesz na Sylvanie zgankować wroga i używając ulta móc go bezkarnie bić przez te kilka sekund.
Smocze Włości 4(liczba meczy)
50% zwycięstw (procent zwycięstw)
Podniebna Świątynia 3
33% zwycięstw
Pole Bitewne Wieczności 3
0% zwycięstw
Volskaya Foundry 2
0% zwycięstw
Wieże Zagłady 2
0% zwycięstw
Piekielne Kapliczki 2
100% zwycięstw
Przeklęta Kotlina 1
100% zwycięstw
Grobowiec Pajęczej Królowej 1
100% zwycięstw
Placówka na Braxis 1
0% zwycięstw
Są to statystyki HGC roku 2018, czyli odkąd wyszedł Blaze.
Jeśli jakiejś mapy nie ma to znaczy że nie pojawił się na niej ani razu.
Jak chcesz moge podać Ci statystyki od 1 HGC jakie było ale biorąc pod uwagę jak się gra zmieniła w tym okresie to uważam że od początek 2018 roku gdy już wyszły zmiany amunicji i Blaze są najbardziej wiarygodnym okresem.
Trudno powiedzieć bo ilość gier jest tak niska że musiałem zwiększyć zakres na cały miesiąc, a i tak w różnych tygodniach wyglądało to diametralnie różnie. Raz było 60% ale raz było 45%, a na innych mapach to poniżej 40%
Ale ja chcialem od Mezjasza takie zwykle. Statystyki ludzi a nie hgc. Hgc fajne. Ale ja tam nie gram i nigdy nie zagram tak jak 99,99% graczy. I nie chciałbym zeby blizzard robil reworki wszystkim postaciom, ktore nie graja na HGC. Albo tam przegrywaja. Mielibysmy wtedy rework co tydzień.
Raz wzmocnili chenowi pancerz za picie gorzałki + obrażenia z Q - i nagle Czen był op- to było jakiś czas temu( kto pamięta ten wie)
on potrzebuje reworka od podstaw jak sylavana, zszywa, diablo , czy sonia.