Czy cofnięto że na QM powinien być Tank, Healer, range DPS?
Nie
Na proste pytanie chciałem odpowiedzieć prosto, więc napisałem “Nie”, jednak forum mnie informuje że “treść nie wygląda jasno” i blokuje klawisz “odpowiedz” uniemożliwiając mi odpowiedzenie, więc klepie to durne wyjaśnienie, bo najwyraźniej jest niezbędne do udzielania odpowiedzi na pytanie forumowicza Prime.
Nie dziwie się że oni sobie nie radzą z utrzymaniem kilku gier jak nie potrafią forum zrobić.
Widocznie każdy powinien zawsze i wszędzie, a na pewno w tak oficjalnych okolicznościach jak forum growe Blizzarda, budować zdanie składające się z podmiotu i orzeczenia
Miałem ostatnio QM bez healera i tanka, a w opisach postaci nie ma już wymagany jest zawsze tank healer i range DPS.
Też miałem wczoraj mecz bez tanka i healera,więc jak widać zostało to cofnięte,tyle żeby zagrać thrallem szybką grę czekałem 6 minut xD RIP
Jak nie ma dostępnych graczy, którzy wybrali wymagane role to MM się w końcu poddaje i składa drużyny z tego co jest ale generalnie wymogi obowiązują
Ostatnio grałem szybką gre i miałem 2 mirrory (Zagara i Varian ) w obu teamach xD
Mi się trafia mecz bez healera, podczas gdy u wroga chrzaniony support leczy depsa. Tyraelem próbowałem klepać ciągle Mefista, a ten się wracał za bramę, czy to do studni, czy do swojego leczącego. I z powrotem wracał, droczyć się ze mną na topie.
To jest absolutnie losowe, zależy jaka pula graczy czym chce grać. Raz nie dostaniesz nic z tych rzeczy, a za drugim razem 3 full tanków. Bierzesz Zarię/Tassadara, to jest duża możliwość, że u przeciwnika będzie Abatur który może leczyć.
WhyFocusHeal ma rację. Czasami się trafia ekipa tanki i depsy a innym razem same DPSy.