Teamy master+silver itd

Ostatnio na lidze drużynowej od ciula, jeszcze raz od ciula jest boostujących się masterów na graczy z niższej rangi.

Jestem w platynie 1 i nie ma dnia w którym bym nie grał z/przeciwko masterowi +silverowi(bądź innej randze). Jak są smerfy to chociaż trzeba się jeszcze domyślać, ale boostowanie się to już jest perfidne specjalne granie na słabszych graczy na głównym koncie.

Jakoś to potrafiłem przeboleć odkąd wróciłem do gry(od miesiąca), tylko że wtedy grałem zazwyczaj w godzinach nocnych a teraz wróciłem z 3 team lig gdzie 3 razy pod rząd miałem graczy boostujących się.
sreeny
h ttps://i.imgur.com/HMQvzpW.jpg
h ttps://i.imgur.com/826y2QB.jpg
h ttps://i.imgur.com/sxoAH2Q.jpg

I to się nie dzieje rzadko, jak pisałem miałem teraz tak 3 razy z rzędu i nie ma dnia gdzie mi się chociaż raz coś takiego nie przytrafia. Podobno miał Blizzard wprowadzić jakieś ograniczenie że team może dzielić max przedział 2 dywizji.

Kurde nie po to wbiłem przecież platyne 1 by grać na srebro i mastery.

Och czwarty z rzędu mecz na boosterów :smiley:
h ttps://i.imgur.com/ZK1rp8f.jpg

Szczerze to samemu mi się zdarza grać z kumplami z silvera lub bronzu na rankedach, ale tylko dla tego że wole draft od QM, a na TL’ach nie ma priorytetu wybierania (będąc u samej góry drużyny nie muszę wybierać pierwszy) :smiley:

Ekhem… A to już lekka przesada jak na lige na poziomie platyna… Nic nie trzeba mówić po prostu patrzcie na screeny i na rangi graczy(gracza). O dziwo odjęło kilka punktów za przewagę w rangach, ale no niezły boosting.

h ttps://imgur.com/vJXPx0q

h ttps://imgur.com/muN1qfI

Grałem te dwa mecze w sobotę o godzinach 22-23 więc nie są to jakieś super późne godziny.

No ale czego ty oczekujesz? Jak GM z Silverem oraz Diament z Goldami są w premade to tak to będzie wyglądać bez względu na godzinę. Co innego gdyby rozbieżność była bez premade.

Tylko gdzie tu sprawiedliwość? Drużyna grająca na GMa ma prawie zerowe szanse na zwycięstwo. Jesteśmy przecież tylko platyniarzami nie bez powodu. Diament i gold jest jeszcze okej bo to jest rozbieżność zaledwie 2 dywizji, GM i srebro to rozbieżność 5 dywizji! Taki GM bez problemu wycarruje pewnie każdą grę, wystarczy że callował wszystko i zajebiście gra każdą postacią co robił.

Dla tego jak wejdzie nowy system będzie można grac tylko solo lige, żeby grać też team ligę będzie potrzebne drugie konto aby na głównym uniknąć boostingu. No chyba że komuś to obojętne, albo sam z tego korzysta.

Całkowicie bezsensu, czy nie jest możliwe by wyłączyć granie w ligę z ludźmi gdzie różnica dywizji to większa niż 2? Albo że jeśli we wrogim teamie GM to w twoim też, jeśli we wrogim srebro to w twoim też, chociaż to może niekoniecznie byłoby lepsze…

kidyś HL(jak jeszcze HL nie był tylko solo) nie można było grać razem jeżeli różnica rang była zbyt duża.

No i pytanie czemu to usunęli? Chociażby dla osób grających w duo bo wczoraj miałem taki mecz.
h ttps://i.imgur.com/Q5qh8jX.jpg

Jeden z tych z tych srebniaków ma dosłownie w nicku napisane że jestem smerfem, no i cóż to prawda bo 100 lvl konta i 80% winratie to oczywiste że smerf XD