Zdecydowanie powinni to przeobrazić w osobny tryb, dla mnie to jest najlepsza bójka jaka do tej pory powstała. A pomysłów na tego typu zabawę w HotS można dwoić i troić, a scenariuszy może być cała masa.
IIIIIP, była lepsza bójka rok temu, czyli ‘Ucieczka z Braxis tryb heroiczy’…chociaż była też ta bójka gdzie się broniło bazy Terran przed zergami w trybie heroicznym i tamten tryb był chyba jeszcze lepszy. .-.
Tryb heroiczny był tydzień po normalnym , liczę że tym razem też go dadzą, co do tej drugiej bójki PvE to była jeszcze obrona fortu, ale uważam że była gorsza od tej obecnej, ale mimo wszystko też fajna była.
Ucieczka z Braxis to ta podróbka Inwazji z lola?
Znudzi wam się ten tryb jeżeli będzie cały czas dostępny Taki dostęp do tego trybu co jakiś czas to lepsze rozwiązanie.
problem polega na tym, że tryb heroiczny jest naprawdę trudny i trzeba go wymasterować ze znajomymi bo z randomami jest ciężko, a tryb normalny przeszedłem ostatnio używając tylko autoataku bez używania żadnego skilla wiec jest za łatwy.
Tryb heroiczny za trudny? Wystarczy że weźmiesz Illidana/Artanisa + potrafić używać itemków i sam zrobisz całą bójkę XD
Jestem przeciwny dodawaniu tego trybu na stałe, tak samo jak każdej innej bójki. To się za szybko nudzi. Może niech dodają je w regularnych odstępach czasu np. co 8 tygodni, albo niech zrobią oficjalny kalendarz tych bójek (jak mutatory w SC2)
Heroicznego przechodziłem Sonią, ale tamta Sonia była inna niż ta więc nie wiadomo. Ilidan i Artanis też byli dobrzy. Nie pamiętam dokładnie ale testowałem wielu bohaterów.
Jeśli chodzi o poziom trudności to potrzebowałem kilka bójek żeby załapać jak to zrobić, po tym przechodziłem już prawie za każdym razem.
Mi chodzi o to żeby to zrobić jako osobny tryb , bójki osobno i to osobno. Jak kogoś to nudzi to nie musi przecież w to grać, można by było zrobić tutaj porównanie do WoWa, jedni wolą PvE - i się im to nie nudzi i nie myślą nawet o PvP , drudzy zaś preferują PvP i też na nudę nie narzekają a PvE ich usypia. Ja jestem za takim rozwiązaniem żeby grać taki tryb na jaki ma się w danej chwili ochotę bez ograniczeń, ja nie lubię jak mnie ktoś ogranicza. Ta bójka jest świetna, zdecydowania za krótka, powinna być bardziej rozbudowana i powinno być ich więcej oraz powinna dotyczyć konkretnego universum , np. jeżeli mamy atak zergów to powinniśmy mieć w puli dostępnych bohaterów ( lub skórki np Muradin/Uther) ze Starcraftowej bazy itd.
Można by stworzyć osobną zakładkę za bójkami: “Fabuła” i określić to jako pojedynczą przygodę/historię bohaterów Nexusa. Być może jeszcze za wcześnie by tworzyć dla tego tryb fabularny, bo ta nazwa zobowiązuje, a tego typu bójki są tylko dwie, ale może w przyszłości…
Więc jeśli nie tak, to chociaż na panelu bójek zrobiłbym tak, że jest standardowa tygodniowa bójka, ale gdzieś możemy kliknąć, aby wybrać i wyszukać jedno z tych dwóch PvE, bo one bardzo różnią się od pozostałych bójek. No i nazwać to jakoś przyzwoicie.
Zwyczajnie trochę nie pasuje mi stawianie tego w tym samym rzędzie z brawlami typu aram albo wygraj 2 rundy na małej mapie z pewnym objectivem. Zergi reprezentują wyższy poziom Co jak co, ale te dwa brawle faktycznie się Blizzardowi udały, najlepsze z dotychczasowych (za nimi jest Bójka na śnieżki, na którą czekam z wypiekami na twarzy).
Jak już mowa o brawlach, co wy na to, aby stworzyć brawl na Dzień Dziękczynienia? Może być PvP, może PvE, ale obowiązkowo muszą pojawić się… indyki. Starcraft II Coop ma właśnie mutator z indykami z tej okazji.
To ja chce tryb z 10 stitchesami i woda na srodku! Bójka tak dobra, że powinna zostać dodana jako osobny tryb!
Kiedyś gdzieś wyczytałem że Blizz testuje tą bójkę i jak wypali to może zrobią osobny tryb, na zasadzie challange gdzie dwa teamy będą pokonywać tą samą trasę a ekipa która ubije ostatniego bossa jako pierwsza wygrywa.
Mamy tryb heroiczny, chwalcie się wynikami.