W telegraficznym skrócie: Obecny dyrektor HOTS (Alan Dabiri) przechodzi do innego projektu blizzarda, jest zadowolony z tego jak wygląda aktualnie HOTS i zapewnia że gra będzie nadal dobrze rozwijana przez bardzo mocno zaangażowany zespół.
Potwierdza się to co sporo osób wie od dawna blizzard nie chce tracić czasu na hotsa ani tym bardziej zasobów ale nie chcą tez jednoznacznie napisać zamykamy servery, bo to i tak nie ma sensu.
To jest jak ze słynnym ciastkiem, chcesz mieć ciastko i je zjeść tylko ze w wypadku ciastka wystarczy mieć dwa, jedno jemy drugie wciąż mamy, tu to chyba nie zadziała.
Dark, pojmij jedno ja nie komentuje tego co się zmienia w grze tylko aktualny status gry ja mam gdzieś zmiany w samej grze dla mnie mogę wprowadzić itemshop czy sprawić ze jak ma się nie wiem? jako przykład li ming w teamie, to masz auto wina nie obchodzi mnie to co zrobią w samej grze mnie interesuje tylko fakt tego co blizzard chce z ta gra finalnie zrobić bo jak narazie to chcą żeby ona umarła ale najlepiej tak żeby nikt tego nie zauważył, brakuje tu konkret planu jaki był przygotowany dla przykładu dla OW zanim nastąpiła jego premiera.
Pisania na forum to wciąż tylko pisanie na forum ja nie tracę czasu na grę, bo jak przestałem grac tak wciąż nie gram.
Oczywiście ze da się ocenić to przed wprowadzeniem, patrząc przez pryzmat tego co osiągnęli obecnie czyli jedno wielkie nic ja rozumiem naiwność ludzi ale gdyby mieli jakiś konkret plan to by go przedstawili pierw i zebrali opinie społeczności na jego tematu i go poprawili, bo co jak co ale to jednak społeczność czyli gracze wiedza lepiej co dla gry dobre, bo w nią graja w przeciwieństwie do blizzarda czyli samych twórców co nie raz pokazują wprowadzając idiotyczne zmiany które są wypadkowa a bo może tak będzie dobrze nie wiem nie gram jestem tylko pracownikiem od wprowadzania zmian. Obecnie to wygląda tak ze, nikt nie chce przy hotsie robić ale kogoś tam trzeba postawić dla zasady.
Nowy dyrektor? Może w końcu 3/4 postaci przestanie bić po 600-800 obrażeń z podstawowych umiejętności? Może burst i overmobility przestaną być dyrektywami przy tworzeniu lub zmienianiu postaci? Ooooby. Nie mogę się doczekać zmian. Liczę na zmiany na lepsze.
Ale się rozczaruję ^^
Pisania na forum to wciąż tylko pisanie na forum ja nie tracę czasu na grę, bo jak przestałem grac tak wciąż nie gram.
Ale tracisz czas na pisanie na forum gry na którą nie chcesz tracić czasu xD fu… logic xD że też ci się nie znudziło w każdym wątku i na każdym kroku podkreślać jak bardzo HOTS jest niekochany, martwy i grają w niego tylko ślepe fanboye a ty JEDYNY OŚWIECONY zesłany przez boga gier oświecasz te biedne owieczki, że błądzą okrutnie grając w to gówno… Serio masz tak smutne życie, że musisz się dowartościowywać ciągłym pisaniem tego samego i podkreślaniem jaki to ty jesteś cool bo już w to nie grasz?
Na forach wielu gier jest taka opcja chociaż zazwyczaj jest ustawione 2 tygodnie lub 1 miesiąc. Jednak fora takich gier mają opcję pisania prywatnych wiadomości do forumowiczów które blokadzie nie podlegają.
Jeśli chodzi o minusy, to jest to najpopularniejszy temat na amerykańskim forum hotsa, przebija inne popularne tematy 3 krotnie.