Czesc, orientuje sie ktos czy jest opcja wysylania powtorek do supportu w celu reportowania kogos? jezeli tak czy zwieksza to w ogole szanse na bana albo jakas akcje ze strony blizzarda? bo mam wrazenie ze support nic nie robi z afkami/trollami w tej grze i jest po prostu masakra, zarowno w goldzie jak i platycznie jest dramatycznie zle, polowe gier przegrywaja mi albo akfi albo trole wiec chcialem wiedziec czy jest chociaz szans zemszczenia sie na kim kto mi trolluje gierke na rankedach, dzieki za info
Nie ma takiej możliwości., Gracz musi dostać odpowiednią ilość raportów by mogli go wyciszyć lub zawiesić.
Nie całkowicie żadnych szans
ja ostatnio miałem morales, ktora po pierwszym zgnięciu podziękowala nam za grę i od tej pory nie używała leczenia, używała tylko granatów
Tab i zgłaszaj - innej opcji nie ma.
Aha, i tak jbc - nie, to nie są trolle, tylko to jest faktycznie taki niski poziom. I w razie czego - wyżej wcale nie jest lepiej.
Srebro, ale jakie to ma znaczenie? Gość się obraził i tyle. Wkurzyłem się bo nawet takim składem mogłem ten mecz wyciągnąć.
Dziesięć meczów później, trzech typów zaczynasz się wzajemnie wyzywać, a po kilku minutach wychodzą z gry.
No nie dziwie się że tyle osób siedzi w srebrze jak tak ochoczo wciągają -600 punktów.
Za wyjście z gry w trakcie jej trwania jest -200. Opuszczenie draftu to -600.
Jeżeli ktoś uważa w blizzardzie że te zasady są ok zapewne żyje w innym świecie
Czyli jeśli widzimy że mecz zmierza w kierunku przegranej to lepiej jest wyjść?
Za każdy przegrany wczoraj mecz traciłem 206 punktów.
Te punkty i tak są bez znaczenia, ale faktycznie lepiej jest wyjść i zająć się czymś ciekawszym niż marnowanie 20 minut życia na mecz, którego wynik match making zapisał w gwiazdach
W kwestii punktów tak, natomiast w kwestii czasu nie. Dochodzą karne bójki/qmy.
Natomiast to jeszcze nie jest największa patologia związana z wychodzeniem z meczu i pkt za owy mecz. Co się stanie gdy wyjdziemy z meczu a nasz team wygra owy mecz?
W historii będzie oczywiście porażka, natomiast my dostaniemy +200pkt za mecz.
Kolegą rozłączyło na początku sezonu gdy biliśmy cora, Brawo!
Oczywiście wychodzenie na początku meczu i liczenie na cud jest skrajną głupotą, ale co tracimy poza karnymi bójkami? (które są bardzo przyjemnym trybem gry, dużo lepszym od rakowego qma)
Proszę mnie raportować gdyż przyczyniam się do offtopu w każdym temacie lol (1ban to za mało…)
Ale widzę że to standardowa procedura, jak ktoś trolluje to ktoś inny wychodzi w połowie meczu. Na 50 meczy już 4 takie sytuacje w mojej drużynie były
Po kolejnych kilku meczach kolejnych 2 dezerterów. Tym razem poziom złoto, Ci tutaj jeszcze namawiają innych do dezercji. Nie spodziewałem się że celowe wychodzenie z gry jest aż tak popularne.