Zawieszenie konta za nic

Gram, a raczej ucze się grać Imperisem. Z szacunku dla ludzi grających rankingowe wybieram QM. 6 mecz z rzędu oczywiśćie konkretny wp…l . Ja 0 deadów, kilka zabitych, na końcu meczu nagroda za pochłonięte obrażenia (Uważam że to dobry wynik jak na drużyne składającą się z max 3 ludzi posiadających mózg). Od gościa grającym Kerrigan który ani razu nie użył W+E bo nie wie, ale za to wie jak umierać bo umarł 7 razy, sama DW healer zabiła go 2 razy, to nie żart !!. Gość oznajmia mi że jestem gówno nie tank i tam jeszcze pare obelg. To to jest norma, co drugi mecz jest taki. Wychodze z meczu i czytam “twoje konto zostało zawieszone”.
Piszę odwołanie. Przydzielono mi jakiegoś kretyna, który pier…ł mi regułką że jest to zgodne z regulaminem.
Kupiłem u tych fajansiarzy Diablo3 w dniach premierowych, dodatej repear of soul w dniach premierowych, wydawałem na tym złodziejskim domu handlowym €. Kupiłem Overwatch, konto premium w HOTs, a temu palantowi nawet nie chciało się sprawdzić czy rzeczywiście w danym meczu zaistniała taka sytuacja.

Skoro już mam bana za wulgarny język to skorzystam i sprawię że oskarżenia nię będą bezpodstawne.

Skoro tak szanujecie tych, którzy mimo partaczenia po całości wkładają wam pieniądze do kieszeni, to nie dziwne że cały e-sport odszedł do LigueOfLegends.
Diablo 4 na pewno też nie kupie, nie wpier…e się kolejny raz w takie same śmierdzące gówno co 4 razy wcześniej, poczekam na pirata. Co do OverWatcha 2 w który gra bratanek, to namówie go do CounterStrike’a albo valorant, gdzie już dawno cała inteligencja przeszła.

Co prawda HOTs swoją wyjątkowością bije na głowę LOLa, kilka osób na prawdę się postarała robiąć tą grę i zrobili porządną robotę, tylko że kilku mega partaczy którzy dostali robotę po rodzinie/znajaomości spier…li po cało.ści cały wysiłek po całości, a mieli najłatwiejsze zadanie - sprawić żeby gry były trocha bardziej zrównoważone niż random.

Odblokuja cie na nastepny sezon poprostu czekaj, nie ma ludzi nawet zeby twoj wniosek rozpatrzyc ;p
a tu nawet na forum juz nikt nie zaglada

jak dla mnie to niech mnie zbanują na zawsze. To chociaż nie będzie mnie korciło w to grać. Żeby te imbecyle tak banowali tych co kilaset razy moją mamę nawyzywali. W tą grę bez teamu conajmniej 4 osób po prostu nie pograsz. Jak grasz sam to będziesz trafiać do takich teamów z gorszym poziomem od twojego, 20% meczy ich wycarrujesz, 80% przegrasz, dostaniesz 4 raporty i poczytasz sobie że twoja matka to dziwka, na koniec dowiesz się że dostałeś bana. To jest BLIZZARD… oprócz tego że gry spolszczają, nic więcej dobrego powiedzieć się nie da.