Co najwyżej skasują ten post XD W ogóle opowiadanie o Farze i Baptiste’cie jest już niedostępne po polsku XDD
KOCHAM POLSKĘ
CHWAŁA WIELKIEJ LECHII
(sarkazm)
to jest jakiś absurd.
aczkolwiek, tylko blizzard zrobił nam coś takiego.
inne gry normalnie udostępniły nam piksele
Na swoich mediach społecznościowych Blizzard spuszcza się nad sobą, jacy to oni nie są wspierający i pro lgbt ale jednocześnie banują wydarzenie w krajach, w których wsparcie dla tęczowej społeczności byłoby najistotniejsze. Wali mocno hipokryzją.
no i gdzie ten event? dalej czekam. a nie wydaje mi się by Polska była jakąś Arabią by to banować.
Szczerze to naprawdę niespodziewane, że nie znalazła się jeszcze osoba która by napisała
" Ja się cieszę, że jeszcze nie ma tego w Polsce, bo nie lubię tych środowisk.".
To naprawdę dobrze świadczy o polskiej społeczności overwatch’a, że osoby które się udzieliły nie mają nic przeciwko tęczy.
Ale chcę też dodać, że jeżeli w naszym kraju nie rozpocznie się ten event, to mam kolejny powód by nie wracać do tej gry, dzięki Activision.
W sezonie 5 Polska otrzyma kosmetyczne rzeczy za wygranie WorldCup które się działo w sezonie 3
Tak? To super, po co tłumaczycie ten artykuł na Polski i powiadamiacie nas o tym, jeśli tego eventu nie ma w Polsce? Szczerze, nie wiem dlaczego go nie ma, bo tutaj nie ma żadnych praw zabraniających bycia LGBT+, nie ma tu kary w postaci więzienia itp. Czekałam na ten event pół roku, a wy nawet nie wrzuciliście listy krajów, w których jest wyłączony. Czy ktoś z Blizzarda przeczytał o strefach wolnych od LGBT i pomyślał, że to ma jakąś moc prawną? Nie rozumiem po co robicie nam nadzieję na mapy, ikony itd.
Blizzard, czemu nie ma przedmiotów kosmetycznych z newsa?
Dzięki za waszą decyzję, że w Polsce tego nie będzie
ja rozumiem, że ten post dodaliście dla beki tak?
Dlaczego kasujecie wpisy? Dlaczego polski Blizzard promuje homofobię i nienawiść wobec LGB?
dziekuje blizz za zablokowanie tego wydarzenia w Polsce<3
Jednak już jest XD Haha
Guess what jednak dodali