Pride Month nadchodzi do Overwatch 2 już 1 czerwca!
Moja opinia jest taka że wszystko jest git gut, ale fakt ze nie dodano flagi polski jako jednej z orientacji i troche mnie smuci, poprawcie sie na następny raz bo czuje sie odizolowany od społeczeństwa i przez to czuje ze nie pasuje do overwatch
ej chlopaki to ten update jest w polsce czy nie
rozumiem, że w polsce ten event jest zbanowany, tak?
Gdzie ten pride month? Jesli to ma być u nas zbanowane, po co dodawaliście o tym post?
Niech sie okaże, ze to jakis error czy coś, bo naprawdę, robienie postu, ze bedzie pride month a potem nic nie dodawanie to naprawde chamstwo. Jeśli ten event miał być zbanowany, nie bylo dodawac postu i nie robić ludziom nadzieji na ikony, mape itp.
okej czyli faktycznie ban XDDD ale zenada dzk pan zamiec za ochrone bo cbś by mi sie wpiedrolil na chate gdyby zobaczyl ze mam gej flage na tle po co robicie artykul po polsku skoro nie macie zamiaru tego wgl dodawac do polskiej wersji gry
po kiego grzyba ten post jak w pl nie ma eventu?
Blizzard zablokował ten event w państwach, w których istnieje prawo anty-lgbt… tyle, że w polsce nie ma czegoś takiego, a przynajmniej nie na poziomie ogólnokrajowym.
To po kiego wała jest ten cały artykuł mówiący o tylu nowościach skoro nawet nie ma tego w grze XD (przynajmniej na dzień dzisiejszy 01.06.23r.) Czytałem to info a propos banów dla krajów mocno anti-lgbt gdzie tam prawnie jest nielegalne bycie gejem/lesbijką/bi itp ale w Polce ogólnie to się srają o to patusy albo mohery bądź katoliccy fanatycy więc event powinien być (teoretycznie no chyba że na polskim teamku od PL overka siedzi jakaś ,inteligenta, osoba)
myślicie, że się do tego ustosunkują lub odbanują to?
Jeśli dobrze rozumiem to Polska jest na liście krajów “anty-lgbt” albo ma jakieś duże opóźnienie jako region, bo po zmianie przypisanego do konta kraju na Holandię nowości nagle pojawiły się w grze, więc trochę dziwnie Blizzard
jak zmienić kraj przypisany do konta to se zmienie, nie bede czekać
i tutaj nastepuje kolejny problem. nie da sie zmienic bez przeslania im dowodu np oplaty rachunku za prad z Twoim imieniem i nazwiskiem oraz nowym adresem
Odpalasz VPN i w ustawieniach konta Battle.net w zakładce Dane konta w Danych osobowych możesz zmienić przypisany kraj raz na 180 dni
dzięki bardzo
i tak nic niekupuje wiec nic nie strace
Otóż da się za pośrednictwem narzędzia, poniżej piszą “Jeśli nie jesteś w stanie tego zrobić samodzielnie, prześlij nam czytelne zdjęcie twojego ostatniego rachunku za media, z twoim imieniem oraz właściwym adresem.” więc przesyłanie dowodu nie jest konieczne
tylko patrze właśnie i próbuje to zrobić i chcą potwierdzenia
Hmm, ode mnie chcieli tylko kod z SMS-a
o działa i mowisz ze holandia działa?
Działa, jak najbardziej pojawiają się wszystkie ikony i banery na samym dole customizacji