Hej, w ostatnim czasie zmagam się z losowym zrywaniem połączenia z serwerem, co prowadzi do zawieszeń możliwości dalszych rozgrywek. Z mojej strony mogę zapewnić, że internet działa szybko i sprawnie.
Prośba o sprawdzenie przyczyn oraz pilną poprawę/stabilizacje połączeń.
ps.To naprawdę frustrujące, kiedy chce się pograć, po czym zrywa połączenie i blokuje możliwość rozgrywki - zwłaszcza, że nie odbywa się to z mojej winy.
2 polubienia
Ten sam problem również mnie spotyka, na chwilę przed wyrzuceniem gra zachowuje się jakbym miał wysoki ping i wyrzuca mnie z gry. Teraz miałem przypadek, że dostałem zawieszenie na 10 minut. Co jeśli to się powtórzy jeszcze parę razy? Zostanę zawieszony całkowicie?
1 polubienie
Jedyne rozwiązanie to zaprzestanie grania w ta grę. Overwatch skończył się w 2019, jedyne co pozostało to eksperymentalne koło fortuny balansu w tej grze. Ludzie tam pracujący to chyba praktykanci którzy maja styczność po raz pierwszy z komputerem bo nie widzę innego sensownego wyjścia. Brak tam jakiegokolwiek sensu w patchach, balansie a co dopiero marzyc o działających poprawnie serwerach. Zawsze gdy patrzę jak ta gra upadła na dno to blizzard zaskakuje i puka od dołu z jeszcze gorszymi pomysłami XD