- Wprowadzenie systemu kar = mniej graczy w overwatch. Wiem sam po sobie, jeśli zablokujecie mi konto np. na 28 minut to już do końca dnia nie mam ochoty na to patrzeć.
- Jesli otrzymam karę nie mogę grać nawet single player z botami - to już jest strzał w kolano i totalny brak zrozumienia dla graczy (bravo blizzard, nobla temu co to wymyślił i zaakceptował).
- To nie my (gracze) jesteśmy problemem tylko Blizzard wymyślając kolejne bezsensowne komplikacje. Brawo Wy - nic się nie nauczyliście na porażce diablo 3 i diablo 4. Teraz to samo czeka overwatch - napewno statystyki Wam mega spadły a wzrosło niezadowolenie graczy.
- Rozwiązanie problemu: wprowadźcie brak kar w szybkiej grze. Pozwólcie zablokowanym graczom chociaż pograć z botami. Gracze są wtedy w grze i statystyki Wam rosną. Kary powinny być tylko w grach rankingowych. Reszta to zabawa. Uważam, iż globalny system kar to bezsens co negatywnie wpływa na całokształt i hejt.
- Za bardzo skupiacie się na opinii różnych graczy zamiast umilić nam rozgrywkę i pozwolić nam delektować się grą a nie jeszcze bardziej do niej zniechęcać.
- To nie jest hejt, tylko opinia 40-letniego gracza, który nie potrafi zrozumieć dlaczego ciągniecie tę gre w dół nieprzemyślanymi decyzjami. Pozdrawiam Marek Walczuk
1 polubienie
- To gracze są problemem, pod koniec OW1 praktycznie nie dało się rozegrać quick playa bez ludzi wychodzących po jednej przegranej walce, a to praktycznie przegrywało całą grę, jeśli przeciwnicy nie byli kompletnymi botami.
- Nie, ludzie którzy grają z botami też chcą się dobrze bawić, a nie grać 1v5 bo inni wchodzą i wychodzą co sekundę. Gra z botami to nie tryb single player, więc kary powinny w nim obowiązywać. Nie wiem czy są kary na gry customowe/obszar treningowy, ale tam mogłoby akurat ich nie być.
- Jakich opinii? Jakich graczy?
Dosyć tego! Przed chwilą gra złapała laaaaga i rozłączyło z serverem. Jakie było moje zdziwienie gdy dostałem bana na 17 minut mimo grania kilku meczy pod rząd bez wychodzenia i bez ostrzeżenia!!! O co chodzi? Co wyście sk z ta grą uczynili?