Skórka piżamowa dla Smugi

(wiem że istnieje taka dla Mei, ale może też coś dla innych bohaterów?)

Oglądałem trochę komiksów i artworków z Overwatch, i małą uwagę przykuła mnie jej piżama, szczególnie podczas komiksu I Am No Stranger To Nightmares Comic Dub.

Cóż… z 42 godziny już gram rotacyjnie swoimi mainami, i się nawet zastanawiam czy w ogóle Blizzard stworzył by jakąś skórkę dla niej na kolejny event.

Jak by wyglądała w tej skórce:

Włosy mające strąki (lub nie wiem jak nazwać włosy wyglądające po spaniu).
Biała koszulka z brytyjską flagą (taka sama jak w skórce Punkowej).
Czarne albo szare spodenki.
Co do stóp nie wiem, może gołe stopy albo kapcie jakieś na nich.

Specyficzne kwestie wybranej skórki:
(na razie nie wiem, ale trochę w stylu zmęczonej - trochę wtopiłem się w taką rolę)

Wybrana: * ziewa * Hejka słonka, już wstałam…
Przygotowanie do ataku/obrony: Uhh, muszę się jakoś ogarnąć…
Po zabiciu 3-ch lub więcej graczy: Możecie już dać mi spać?!
Po przylepieniu bomby pulsacyjnej: * wściekle * Uspokój się!
Po zabiciu bombą pulsacyjną: Ciszej trochę, dobra?

Co do wyglądu broni: Niebiesko-nocny kolor gradientowy z gwiazdkami, księżycem i z Zzz albo małym dopiskiem Sleep Tight (po angielsku Śpij dobrze).

A jaki byłby wasz koncept w waszych myślach i dla jakiego innego bohatera? : )

4 polubienia

Pokochałem koncept!

I te kwestie szczególnie skradły moje serce <3
Bardzo dobry pomysł. Wejdź na angielskie forum tam Papa Jeff czasem zagląda więc może rozważy coś takiego XD

Hmm daj mi się zastanowić…

właśnie zdałem sobie sprawę że nie jestem aż tak kreatywny ja ty XD

Zenyatta - Złom
byłby on posklejany z różnych części innych robotów z Junkertown
i czasem zmieniałby mu się głos przy jakichś kwestiach
albo czasem całkowicie by się wykrzaczał i kwestia byłaby urywana :smiley:
powinien być zrobiony tak creepy gdzieniegdzie by iskrzył , niektóre części byłyby źle podoczepiane i tak dziwnie oderwane.
jakby ginął to nie jak inne postacie ragdoll tylko jak bastion - rozsypywałby się.

naszedł mnie drugi koncept,

D.Va - Domowa

Różowa bluza z kapturem (ale taka bez rękawów) i dresy szare. Do tego jakieś trampki, najlepiej szaro-białe.
Czapka z daszkiem na którym jest króliczek D.Vy, kolor podobny do tego niebieskiego na podstawowym ubranku d.vy.
najlepiej czapka a na nią założony kaptur.
pistolet zabawka - albo coś w stylu pistoletów NERF, albo pistolet na wodę.
a breloczek oczywiście pada do konsoli :smiley:

na mecha nie mam pomysłu. XD

generalnie to skin mei ma swoje… jak byto ujac “wytłumaczenie w lore” ona była tak ubrana w filmie “przebudzenie”

a społecznosc czeka na duzo skinów które były użyte w np komiksach a nie ma ich w grze (np sombra- harleqin czy jak to sie tam pisze)

sądze ze blizzard jakoś nie ma na razie fabularnych czy jakichkolwiek innych podstaw by wprowadzić taki skin, lub serię takich skinów (jak to jest z np emotką tańczenia)

a szkoda :stuck_out_tongue:

edit- fanowskie koncept-arty skinów do bahaterów niektóre są boskie, i mysle ze ja nie mam w tej kwstestii nic do wymyślania… wystarczy spojrzeć!

(mój faworyt- lucio)

czy wiele naprawdę wiele innych wspaniałych konceptów
polecam zajrzeć na https://www.reddit.com/r/overwatchskins/

Ten mój post jest z 2018. Stary o 8 miesięcy!

Kazusek odkopał ten temat mojego pozwolenia! Jakim prawem ja się pytam?!

Protestuję przeciw waszej działalności odkopywania tematów!

Ciekawe czy ktoś wie o istnieniu mojego bohatera w uniwersum Overwatch: Zaginiony Rajdowiec (Kontynuacja) ?

LOL FAKTYCZNIE złoty szpadel dla @KAZUSEK :stuck_out_tongue:

Tak przy okazji skoro Kazusek odkopał ten 8 miesięczny temat, postanowiłem podzielić się (przenieść wyobraźnię na edytor modeli) wyglądem modelu Smugi w jej piżamie (na moją wyobraźnie to: koszula z Brytyjską flagą, spodenki i kapcie, ale niestety były tylko buty z Graficiarki) w Blenderze. Niestety, nie mogłem znaleźć modelu jej stóp, ani kapci.

https://imgur.com/laFCWXg
https://imgur.com/agCaAhV

Mimo iż jestem… lub byłem i nadal jestem rajdowcem ulicznym. To miasto i świat… potrzebuje bohaterów. - Kurier

https://www.wattpad.com/myworks/170123482-zaginiony-rajdowiec-overwatch

Całkiem nice, tylko gdzie jej akcelertor czasowy ?

(Czy jak to sie pisze )

Cóż, zachowałem nieco domyślny model Akceleratora Czasowego na później.