SMS wysyłane przez Blizzard

Hejo! Mam pytanie czy Blizzard wysyła wam kody np: Do dodania numeru telefonu do konta z takich zwykłych numerów. Ponieważ dziś dodałem numer telefonu do konta i kod uwierzytelniający przyszedł mi z polskich numerów co mnie dość zaskoczyło bo myślałem, że wyskoczy mi,że napisał Blizzard tą wiadomość. Czy to jakiś bug czy coś ja sknociłem :stuck_out_tongue: P.S Dodanie numeru do konta powiodło się i chcę po prostu wiedzieć czy to co mi wysłano jest legitne i czy nie mam się martwić, że: “Ktoś ukradnie mi konto”. Cieplutko pozdrawiam wszystkich forumowiczów :slight_smile: (Wiem, że to może nie być ten dział XD, jednak wolę zapytać się o to graczy, a nie ludzi z Blizzarda. Wolę poznawać życie z doświadczeń innych)

Witaj.
Tak, wszystko jest ok. Numer powinien odpowiadać krajowi rejestracji konta. Sprawdziłem u siebie i faktycznie tak jest :wink:

Cieszę się z tego powodu. Serdecznie Ci dziękuję za odpowiedź :slight_smile: . Temat do zamknięcia

1 polubienie

Szczerze to dość dziwne. Mnie od razu zapaliłaby się lampka, że coś jest nie tak. W razie możliwości Blizzard powinien to zmienić, żeby było wiadomo, od kogo konkretnie wiadomość została wysłana.

Z tym akurat się zgodzę. Dlatego napisałem to na forum bo stwierdziłem: “Hej, coś jest nie tak”