Po uruchomieniu gry, nie można zmienić w opcjach na język Polski.
Niby po wybraniu żądanej wersji językowej, prosi o potwierdzenie wyjścia z gry celem pobrania dodatkowych plików, lecz nic się nie dzieje.
Przez wybór “Opcje” -> “Ustawienia Gry” -> “Język tekstu i dubbingu”
również nic się nie dzieje, ponowne uruchomienie klienta oraz skanuj i napraw również nie działa. Problem zweryfikowany na trzech urządzeniach i trzech różnych kontach oraz klientach Battle.net W jaki sposób inaczej można pobrać spolszczenie do Starcraft? Jakieś porady lub sugestie?
Dokładnie tak jak to opisał Azore. Klasyczna wersja, bez dokupionego Remastered, nie ma spolszczenia. Wersja PL jest dla StarCraft: Remastered oraz StarCraft 2. To dość częsta pomyłka. Wersje językowe obu wydań gry są wymienione na dole strony sklepu.
Panowie a z czym jest problem jak w ustawieniach da się włączyć język Polski ale w grze spolszczone jest tylko menu a cała reszta wraz z dubbingiem jest po angielsku - mam kupioną wersję “Remastered”
Jeżeli ktoś gra w wersję darmową - nie będzie możliwości grania w inną wersję językową jak ta na premierę oryginalnego Starcrafta.
Jeżeli ktoś zakupił remaster - taka opcja będzie, by grać w nowe wersje językowe. W wypadku wersji Polskiej tylko przerywniki filmowe nie są dubbingowane. (o ile nie gracz nie zaznaczy inaczej w opcjach)
Jeżeli zakupiliście wersję remastered, a nie macie możliwości cieszenia się Polską wersją językową to należy skontaktować się z obsługą lub działem pomocy na forum
Ja mam taki problem od daty premiery remastered. Po zainstalowaniu i wbraniu języka Polskiego z Dubbingiem gra nadal jest w języku Angielskim, zmienia się jedynie Menu na język Polski. Kupiłem nawet ponownie SC remastered na nowe konto, ale to nic nie zmieniło. Jak to rozwiązać ?
Chcę się upewnić - masz tylko napisy w całej grze? Przerywniki, dialogi itp itd są po Angielsku? I masz w opcjach zaznaczone, że chcesz mieć wszystko po Polsku? (Czyli napisy oraz dubbing itp.?)