"Podczas łączenia się z grą wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później" i "Ładowanie..."

Kiedy próbuję odpalić misję CO-OP albo inny tryb multiplayer na przemian wyskakują oba błędy. Problemem nie jest internet gdyż nie mam problemów z innymi produkcjami typu multiplayer, nie jest też nim sprzęt gdyż mam dosyć nowe komponenty (rtx 4070 super, 32 gb ramu, dysk m.2 i ssd, procesor intel 14900F) wszystkie sterowniki są aktualne. Próbowałem również sprawdzenie spójności plików gry jak i reinstall całości. Nie pomogło też czyszczenie plików cache Battle.net czy restart routera. Firewalla mam ustawionego by przepuszczał SC2, próbowałem też VPN, ale cały czas pojawiają się owe błędy. Serwery działają z tego co mówili inni ludzie… Czy jest jeszcze jakiś sposób by to naprawić?

hej,

Czy masz może płytę główną od Gigabyte?
Jeśli tak to najpewniej winne będą sterowniki sieciowe - spróbuj je przeinstalować.

Pozdrawiam

1 polubienie

Ło zadziałało dzięki Worm :slight_smile: W ogóle z tymi sterownikami to wadliwa aktualizacja czy jakiś inny mały defekt?

mogę tylko zgadywać, że pokrzyżowało pliki podczas instalacji i aktualizacja była z bonusem :grin: najważniejsze, że udało się rozwiązać problem :slight_smile:

1 polubienie