Problem z osiągnięciami w grze. Zablokowane osiągnięcia

Cześć.
Mam problem z wyzwaniami na moim koncie. Otóż w piątek 25.07.2025 grałem sobie w SC2, robiłem wyzwania dla trybu wieloosobowego - rasa przeciw si i grałem na zmianę raz terranami i raz zergami i zbliżałem się już do ostatniego progu wyzwania. Zdobyłem 190/250 zwycięstw zarówno zergami jak terranami. Gdy uruchomiłem grę następnego dnia i chciałem kontynuować, zobaczyłem że liczba zwycięstw tymi rasami wynosi 0/250. Po wygraniu gry z SI, licznik nadal wskazuje na 0/250. Podobnie jest z innymi wyzwaniami, w którym miałem już osiągnięty jakiś próg, ale jeszcze nie do końca ukończone wyzwanie. Przykładowo, miałem 39 nagród za ukończony mutator tygodnia, a teraz jest 0/40. I podobnie, po wygraniu 1 mutatora, nagroda się nie naliczyła. Podobna sprawa tyczy się trybu współpracy. Chciałem zwiększyć level Raynora, bo mam go jeszcze na 1 levelu, wygrałem misję na poziomie brutalnym, zdobyłem wystarczająco doświadczenia i od razu level 2. Po wyjściu z podsumowania levelu, w oknie głównym z postaciami Raynor nadal ma 1 level. Również podczas tej misji używałem Hyperiona, który zabił wiele jednostek wroga, natomiast w osiągnięciach dotyczących Raynora jest osiągnięcie “Ofiary Wojny” aby zabić 500 jednostek Hyperionem, a żadna z zabitych nie została zaliczona - jest 0/500. Natomiast, z drugiej strony, gdy gram np. Stiukovem, lub inną postacią, którą mam już maksymalny poziom (mam 162 poziom wyniesienia), to po wygraniu misji, taka postać normalnie otrzymuje doświadczenie do wyniesienia i zwiększa ten level.
Proszę zatem o pomoc. Z jakiego powodu usunęły się moje postępy dotyczące trybu wieloosobowego - rasa przeciw SI i wygrane do tej pory mecze, oraz dlaczego zdobyte osiągnięcia nie zapisują się?
Dodam, że wylogowywałem się już z battle netu a region mam ustawiony taki jak zwykle czyli Europę.

hej,

tutaj najlepiej skontaktować się z supportem ( Uzyskaj pomoc - Pomoc Blizzarda ), chociaż możliwe, że to tzw. visual bug. Czyli zwycięstwa są naliczane prawidłowo, ale nie są prawidłowo wyświetlane.

Miałem to samo i się naprawiło