Szanowni Państwo, po ostatnim patchu mam dosyć. Nic nie działa jak powinno. Uruchamiając grę, losowo nie mam dźwięku. Czasami jest, czasami nie. Uruchamiam i jak nie ma to grę zamykam i za trzecim albo czwartym uruchomieniem nagle dźwięk jest. Reinstalacja nie naprawiła tego problemu, używam słuchawek po kablu i zmiany w ustawieniach nie mają na to wpływu. Na profilach graczy nie widać ile gier mają rozegranych online, swojej ilości rozegranych gier też nie widzę bo pokazuje “zero”. Ikony nowych umiejętności jednostek nie mają opisów i teksu. Wyświetla się jakiś kod po angielsku jak w jakimś niedokończonym modzie. Na jednej mapie 2v2 nie można na gejzerze postawić rafinerii bo miejsce jest za małe, elementy mapy blokują. O zmianach w balansie mi się nawet pisać nie chce bo to czas pokaże czy są słuszne czy nie. Co patch to pola minerałów mają mniej wartości. Patche mają poprawiać błędy a nie je kreować. Tylu bubli na raz od czasów premiery nie było. Mam 40 lat i rozegranych ponad 10 000 meczy online przez ostatnie 14 lat. Wasi programiści przez swoją niekompetencję zabrali mi radość z gry w StarCrafta.
1 polubienie