Witam, od wczoraj mam komunikat “Usługa Battle.net jest chwilowo niedostępna. Spróbuj ponownie później”. Próbuję uruchomić Starcraft 2 z nowo zakupionym kontentem. Sprawdziłem aktualizacje, sterowniki, przeskanowałem urządzenie antywirusem, postępowałem zgodnie z zaleceniami forum, ale nie potrafię rozwiązać problemu. Gra nie pozwala mi też na uruchomienie w systemie offline, mimo iż zakupiłem jednego z dowódców i mam autoryzowanego klienta
EDIT
OGARNĄŁEM! Wszedłem w “zezwalaj aplikacji na dostęp przez Zaporę systemu Windows”, następnie “zmień ustawienia” znalazłem ikony odpowiadające za Starcraft II i wszędzie odznaczyłem ptaszki, przy zakładkach “prywatne” i “publiczne”
3 polubienia
Mam ten sam problem. Na koncie które używam od wielu lat. Co ciekawe proces logowania do pozostałych gier na Battle.net przebiega bez problemu.
1 polubienie
Witam,
Mam ten sam problem, wszystkie kroki opisywane na forum zostały wykonane i dalej nic.
Jedyne co jest możliwe to zmiana serwera na KR i wtedy logowanie postępuje lecz gdy chce wrócić z powrotem na EU znów wyświetla “Usługa Battle.net jest chwilowo niedostępna. Spróbuj ponownie później”.
Jest jakiś sposób aby to naprawić?.
@Blizzard @Battle.net - pomocy !
1 polubienie
OGARNĄŁEM! Wszedłem w “zezwalaj aplikacji na dostęp przez Zaporę systemu Windows”, następnie “zmień ustawienia” znalazłem ikony odpowiadające za Starcraft II i wszędzie odznaczyłem ptaszki, przy zakładkach “prywatne” i “publiczne”
1 polubienie
czy możesz bardziej powiedzieć jak to zrobić bo ja nie mogę odznaczyć
1 polubienie
Taki sam problem dotyczy mnie, można grać na US albo KR. Dziwne bo moi niektórzy znajomi mogą grać na europie.
Mam dokladnie ten sam problem, a kilka dni temu normalnie wszystko dzialalo