6 lat pracy

6 lat pracy nad tym gniotem żeby otrzymać…:

• nie wyświetlanie się sekcji gry wieloosobowej oraz opcji
  • ikonki, awatary postaci, i twarze postaci zostały “poprawione” przez AI (i wyglądają źle jakby były wykonane przez najtańsze AI)
  • raz mi się zdarzyło że wszystkie jednostki i budynki zniknęły i były ich tylko cienie (w grze legion td. Nie dało się wybrać jednostek i budynków)
  • 6 lat pracy żeby jeszcze zepsuć wychodzenie z gry do lobby (wyjście do menu powoduje również wyjście z gry. Beczka śmiechu żeby nawet takie coś zepsuć)
  • dla mnie reforged nie ma żadnego klimatu i wygląda sztucznie. Już takie gry jak Armies of Exigo lepiej wyglądają od wersji reforged.
  • “odświeżone” tło w menu The frozen throne (można łatwo zauważyć zapętloną animację wody. Wygląda jakby był przeskok)

Jestem w stanie się założyć, że większość graczy gra tylko na klasycznych grafikach, a nie z tych reforged.
24 lata po premierze warcrafta 3 i dalej nie potraficie osiągnąć tego co dokonali poprzedni twórcy (nawet mając teraz do dyspozycji lepszą technologię, AI, społeczność graczy W3, itd.).

Po tych 24 latach nie potraficie poprawić gry, tylko jeszcze ją bardziej zepsuć, usunąć dobre elementy gry, a potem je częściowo przywrócić .

W launcherze battle.net nawet nie aktualizujecie “Informacje o aktualizacjach”.

Nie obchodzi mnie że siedzi przy tym mały zespół. Ten produkt to naplucie do mordy graczy. Jedyny powód dla którego kupuje się tą gorszą wersję W3 jest tryb wieloosobowy (no innego powodu nie mogę znaleźć). Bez tego nikt by nie tykał tego gniota i wszyscy by piracili starą wersję.

Nie pozdrawiam osobników z blizzarda.

2 polubienia