Brak wyświetlania strony multiplayer

dziś próbowałem właczyć sobie multiplayera ale w momencie jak przeszedłem do nastepnego menu nie mam pokazanego obrazu …dosłownie nic , nie było nawet aktualizacji, robiłem tez naprawe i skan ale nic nie pomogło

3 polubienia

Mam ten sam problem. Podobno pomaga kiedy włączysz Reforged wejdziesz w multiplayer i wtedy można znowu włączyć wersje klasyczną. Tylko pytanie co przypadku kiedy ktoś nie ma Reforged wtedy problem pozostaje nierozwiązany.

Spróbowałem zmienić region z Europy na Ameryka i zadziałało.

1 polubienie

Też mam z tym problem. Ciekawe, że na innym komputerze gra się włącza normalnie. Coś z kompatybilnością z grafiką chyba. Region Ameryka działa.

1 polubienie

podpinam sie nie dziala gra wielosobowa , reinstal , skan i naprawa , zmiana regionu nic nie pomaga

1 polubienie

U mnie to samo , po aktualizacji tak się dzieje :frowning: , do tego drugi problem , po zakończeniu każdej mapy , kiedy klikam zakończ misje to mi wywala gre do pulpitu , wyłącza ją jakbym kliknął " zakończ gre" któś miał taki problem ?

2 polubienia

Bardżo ciekawe czemu tylko na europie jest ten problem a nie na azji albo ameryka tylko jak zawsze europa ma same problemy

Gra którą nie można było zrąbać blizzardowi i to się udało zepsuć dobry produkt, i nawet po takim czasie nie potrafią naprawić! Tylko blizzard jest do tego zdolny…

Też mam ten problem, ok. 3 dni temu działało wszystko, dziś zrobiłem aktualizacje i nic nie widzę w menu multiplayer. Nie wiem czy aktualizacja miała wpływ, skoro twórca tematu nie miał żadnej. Dodam, że nie mam wersji reforged.